twister07 napisał(a):tylko zauważ, że to jest York mini, a moj jest maxico widać na zdjęciach
No wygląda owczarek poteżnie i mam obawy ... no wiecie chyba nie da rady
.png)
Ta,jak już się zaloguję to coMuliness napisał(a)::D Damy radę Zacznijmy od tego ze musisz zdjecie umiescic gdzieś w necie Na jakimś serwerze są stronki gdzie te zdjecie będziesz wysyłać a potem wklejać tylko link:)
Mozesz sobie wybrać
np Fotosik albo fmix
Zaczynamy od tego że musisz wejść na stronę
tutaj
Musisz się tam zarejestrować
.png)
Jak sie zarejestrujesz to się logujesz Jak juz jesteś w tym programie masz zakłądkę Dodaj nowe popatrz dobrze na górzeJolanda napisał(a):
Musisz się tam zarejestrować[Ta,jak już się zaloguję to co
.png)
twister07 napisał(a):tu masz porównanie je do Cavaliera![]()
a teraz porównaj swojego Yorka do Cavaliera
.png)
Olu jutro spróbuję..........dzisiaj już mam bardzo ciężkie myślenie narazie za TO dziękuję (a jaka jest opłata)Muliness napisał(a):Jak sie zarejestrujesz to się logujesz Jak juz jesteś w tym programie masz zakłądkę Dodaj nowe popatrz dobrze na górzeJolanda napisał(a):
Musisz się tam zarejestrować[Ta,jak już się zaloguję to co
Dodaj nowe- dodaj zdjecie i wciskamy guzik wybierz zdjecie
.png)
Jolanda napisał(a):Ta,jak już się zaloguję to coMuliness napisał(a)::D Damy radę Zacznijmy od tego ze musisz zdjecie umiescic gdzieś w necie Na jakimś serwerze są stronki gdzie te zdjecie będziesz wysyłać a potem wklejać tylko link:)
Mozesz sobie wybrać
np Fotosik albo fmix
Zaczynamy od tego że musisz wejść na stronę
tutaj
Musisz się tam zarejestrować
.png)
hajduczek napisał(a):Dziewczyny Dobranoc mówię.......![]()
Twister daj jutro znać co z piesiem
Muliness napisał(a)::D Ja tez lecę dziewczyny;) Trzymajcie się cieplucho i kolorowych snów;)
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko