Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Droga do Chorwacji jak pole minowe

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.01.2013 17:28

Jeszcze chwila i ktoś wpadnie na minę :idea: (tzn. dostanie w awatarze minę) :idea:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.01.2013 17:54

Janusz Bajcer napisał(a):Jeszcze chwila i ktoś wpadnie na minę :idea: (tzn. dostanie w awatarze minę) :idea:

Kto i za co? Jakieś pomysły? Może za Tłuska?
kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 01.01.2013 18:00

Bocian napisał(a):Kto i za co? Jakieś pomysły? Może za Tłuska?

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.01.2013 19:26

Bocian napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Jeszcze chwila i ktoś wpadnie na minę :idea: (tzn. dostanie w awatarze minę) :idea:

Za OT, czyli posty ze skrótami, wprawdzie temat w Hyde Parku ... ale co te posty wnoszą do tematu
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.01.2013 19:52

Janusz Bajcer napisał(a):
Bocian napisał(a):

Za OT, czyli posty ze skrótami, wprawdzie temat w Hyde Parku ... ale co te posty wnoszą do tematu

A co wnosi Tłusk? Też udajesz, że nie wiesz o co chodzi? Może Janusz bezpieczniej radyjko popuszczać? Może w temacie będzie to, że moim zdaniem to wina Mendokaczora, że takie drogi mamy dziurawe? Pasi?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.01.2013 20:06

Tłusk też nic nie wnosi ... ale po co podejmujesz dyskusję, skoro nic nie wnosi a potem skróty "walicie" ze svenem ???
Pozwolisz, że admin i moderatorzy decydują co jest w temacie, a co nie.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 01.01.2013 20:07

nie polityce na CRO
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.01.2013 20:17

Janusz Bajcer napisał(a):Tłusk też nic nie wnosi ... ale po co podejmujesz dyskusję, skoro nic nie wnosi a potem skróty "walicie" ze svenem ???

Tłusk pojawił się w ostatnim czasie, może nawet dziś (nie chce mi się szukać, u tego samego użytkownika), dwa razy. Jakoś tego nie widzisz, a jesteś na forum non stop, i jak ktoś nie napisze ą tylko a, reagujesz Janusz jak bulterier. Tu brakuje zdecydowania? I właśnie przez takie rzeczy , później masz skutki, jeśli pozostawiasz przyczyny. I weź pod uwagę, jak działa taki schemat. Gość pisze pierdy, nie reagujesz, nie chcesz, nie widzisz (niepotrzebne skreślić), ja zadaję zwykłe pytanie, na co inny miszczu pisze skrót i się zamyka, bo nie ma nic do powiedzenia. Teraz ty dyskutujesz ze mną, jakbym to ja był winny tej sytuacji. I tak się tworzy fałszywe obrazy użytkowników tego forum. Ale może w radyjku Janusz, tego nie widać.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.01.2013 20:21

Bocian napisał(a):jesteś na forum non stop

Często, ale nie non stop. I nie czytam na bieżąco wszystkich postów.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.01.2013 20:31

Janusz Bajcer napisał(a):
Bocian napisał(a):jesteś na forum non stop

Często, ale nie non stop. I nie czytam na bieżąco wszystkich postów.

Ok, zrobimy więc inaczej.
Sven
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sven » 01.01.2013 22:18

widzisz Bocian tematy wyglądają następująco :
ble ble ble wbijasz się Ty albo koleżka ( Twój nie mój) od gwiezdnych wojen i moderujecie, co złego i nie po waszym to zło wcielone, licytacja na gadki wewnątrz resortowe albo kto ile służył i gdzie
wyczuwacie opór i jazda po całości, niby zgodnie z regulaminem ale flekujecie
macie grono zapatrzonych fanów przyklaskujących każdej waszej akcji i nie wychylających się
odpowiada wam to bardzo
Twoje teksty, że znika bo nie ma o czym pisać są z deka dziecięce........ ale jak tak masz to niech Ci będzie
bo widzisz, ja mam swój realny świat i nie szukam na siłę znajomków i kumpli w necie
jak dostanę dużego bana to co najwyżej ponarzekam żonie, że nie będę mógł próbować celnie ripostować Kiepurze
a odnoszę wrażenie, że gdyby Tobie i kilku osobom odebrać prawo pisania na forum to w najlepszym przypadku skończyłoby się na leczeniu a skrajnie byśmy czytali o serii dziwnych wypadków
dajcie trochę luzu w 2013 bo każdy temat będziecie skutecznie zamykać
bez kitu, serio Panowie z lekka luzik i bez spiny
turan
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) turan » 02.01.2013 20:35

Bocian napisał(a):Ok, zrobimy więc inaczej.

Matko Boska, czyżby powtórka "szczału Przybyła"?
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 02.01.2013 20:39

Sven napisał(a):widzisz Bocian tematy wyglądają następująco :
ble ble ble wbijasz się Ty albo koleżka ( Twój nie mój) od gwiezdnych wojen i moderujecie, co złego i nie po waszym to zło wcielone, licytacja na gadki wewnątrz resortowe albo kto ile służył i gdzie
macie grono zapatrzonych fanów przyklaskujących każdej waszej akcji i nie wychylających się
odpowiada wam to bardzo

Bardzo Ci się nudzi?
Tak z ciekawości pytam.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.01.2013 20:59

Sven napisał(a):widzisz Bocian tematy wyglądają następująco :
odpowiada wam to bardzo
Twoje teksty, że znika bo nie ma o czym pisać są z deka dziecięce........ ale jak tak masz to niech Ci będzie
bo widzisz, ja mam swój realny świat i nie szukam na siłę znajomków i kumpli w necie
jak dostanę dużego bana to co najwyżej ponarzekam żonie, że nie będę mógł próbować celnie ripostować Kiepurze
a odnoszę wrażenie, że gdyby Tobie i kilku osobom odebrać prawo pisania na forum to w najlepszym przypadku skończyłoby się na leczeniu a skrajnie byśmy czytali o serii dziwnych wypadków
dajcie trochę luzu w 2013 bo każdy temat będziecie skutecznie zamykać
bez kitu, serio Panowie z lekka luzik i bez spiny

Widzisz Sven tematy wyglądają następująco: dla mnie forum to zabawa a przy okazji możliwość powiedzenia netowym napinaczom, że są tylko netowymi napinaczami, tym większymi im więcej przekonują, że mają świetne życie w realu. Piszę na forum bo lubię i praca daje mi takie możliwości, mam dużo wolnego czasu. Z przyjaciółmi z cropli, spotykam się średnio raz na tydzień. I to nie na fejsbuku.
Strzała Andżela...
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 02.01.2013 22:06

Bocian napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Tłusk też nic nie wnosi ... ale po co podejmujesz dyskusję, skoro nic nie wnosi a potem skróty "walicie" ze svenem ???

Tłusk pojawił Ale może w radyjku Janusz, tego nie widać.

Bocian ,nie wiesz to nie gadaj , reaguje i tyle w temacie , dostałem ostrzeżenie , przy okazji was zdemaskowałem ?
Tylko nie wiem który jest anakin bo pod czapką nie widać :lol:
Obrazek

"...wróg mojego wroga jest moim przyjacielem..." Pozdraw !
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Droga do Chorwacji jak pole minowe - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone