.png)
.png)
Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jeszcze chwila i ktoś wpadnie na minę(tzn. dostanie w awatarze minę)
![]()
Kto i za co? Jakieś pomysły? Może za Tłuska?
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jeszcze chwila i ktoś wpadnie na minę(tzn. dostanie w awatarze minę)
![]()
Kto i za co? Jakieś pomysły? Może za Tłuska?
Za OT, czyli posty ze skrótami, wprawdzie temat w Hyde Parku ... ale co te posty wnoszą do tematu
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Tłusk też nic nie wnosi ... ale po co podejmujesz dyskusję, skoro nic nie wnosi a potem skróty "walicie" ze svenem ???
Pozwolisz, że admin i moderatorzy decydują co jest w temacie, a co nie.
.png)
Bocian napisał(a):jesteś na forum non stop
.png)

Sven napisał(a):widzisz Bocian tematy wyglądają następująco :
ble ble ble wbijasz się Ty albo koleżka ( Twój nie mój) od gwiezdnych wojen i moderujecie, co złego i nie po waszym to zło wcielone, licytacja na gadki wewnątrz resortowe albo kto ile służył i gdzie
wyczuwacie opór i jazda po całości, niby zgodnie z regulaminem ale flekujecie
macie grono zapatrzonych fanów przyklaskujących każdej waszej akcji i nie wychylających się
odpowiada wam to bardzo
Sven napisał(a):widzisz Bocian tematy wyglądają następująco :
ble ble ble wbijasz się Ty albo koleżka ( Twój nie mój) od gwiezdnych wojen i moderujecie, co złego i nie po waszym to zło wcielone, licytacja na gadki wewnątrz resortowe albo kto ile służył i gdzie
wyczuwacie opór i jazda po całości, niby zgodnie z regulaminem ale flekujecie
macie grono zapatrzonych fanów przyklaskujących każdej waszej akcji i nie wychylających się
odpowiada wam to bardzo
Twoje teksty, że znika bo nie ma o czym pisać są z deka dziecięce........ ale jak tak masz to niech Ci będzie
bo widzisz, ja mam swój realny świat i nie szukam na siłę znajomków i kumpli w necie
jak dostanę dużego bana to co najwyżej ponarzekam żonie, że nie będę mógł próbować celnie ripostować Kiepurze
a odnoszę wrażenie, że gdyby Tobie i kilku osobom odebrać prawo pisania na forum to w najlepszym przypadku skończyłoby się na leczeniu a skrajnie byśmy czytali o serii dziwnych wypadków
dajcie trochę luzu w 2013 bo każdy temat będziecie skutecznie zamykać
bez kitu, serio Panowie z lekka luzik i bez spiny
.png)
Bocian napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Tłusk też nic nie wnosi ... ale po co podejmujesz dyskusję, skoro nic nie wnosi a potem skróty "walicie" ze svenem ???
Pozwolisz, że admin i moderatorzy decydują co jest w temacie, a co nie.
Tłusk pojawił Ale może w radyjku Janusz, tego nie widać.

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.