No to jak zwykle Panowie resortowi sobie pogadali.
A co do jazdy Bocian to co byś nie zrobił to goście z rejestracjami na W mają opinię jaką mają. I możesz na uszach stanąć, a i tak opinie macie jaką macie.
.png)
anakin napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Zesrało się i stoi.
Przykro mi.
anakin napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Zesrało się i stoi.
Przykro mi.
.png)
.png)
Serce w pasy napisał(a):No to jak zwykle Panowie resortowi sobie pogadali.
A co do jazdy Bocian to co byś nie zrobił to goście z rejestracjami na W mają opinię jaką mają. I możesz na uszach stanąć, a i tak opinie macie jaką macie.
lubelski napisał(a):..to ja chyba po innej Warszawie jeździłem ostatnio![]()
..parę lat po kilka razy w tygodniu..szybko, bezpiecznie ...nikt na mnie nie trąbił..ze zmiana pasa żadnych problemów...na lubelskich blachach... tylko że... no właśnie..przyjedzie gostek z małego miasta i się gubi..bo szerokie ulice, 4-pasmowe jezdnie..sznur samochodów i w dodatku nie wie gdzie jedzie. Nie ma co się oszukiwać..prędkość jazdy w Warszawie czy choćby po moim Lublinie to dwa światy, nie wspominając o innych aspektach jazdy.
.png)
arturac napisał(a):lubelski napisał(a):..to ja chyba po innej Warszawie jeździłem ostatnio![]()
..parę lat po kilka razy w tygodniu..szybko, bezpiecznie ...nikt na mnie nie trąbił..ze zmiana pasa żadnych problemów...na lubelskich blachach... tylko że... no właśnie..przyjedzie gostek z małego miasta i się gubi..bo szerokie ulice, 4-pasmowe jezdnie..sznur samochodów i w dodatku nie wie gdzie jedzie. Nie ma co się oszukiwać..prędkość jazdy w Warszawie czy choćby po moim Lublinie to dwa światy, nie wspominając o innych aspektach jazdy.
w małym mieście też się można zgubić:) w mojej wsi, czyli Mińsku Mazowieckim rejestracje np. LLU odczytuje się jako "ludzie lekko upośledzeni", taki styl jazdy mają, mimo, że Mińsk to nie Warszawka:)
Bocian napisał(a):Fiński biegacz![]()
A tak na marginesie, rejestracje na W
http://na-mapie.info/tablice/mazowieckie/WBR
Nie ma to wiele wspólnego z Warsiawką. I tak jak już mówiono tu wcześniej. LeasingCi rajdowi kierowcy PH z południa w swych błyszczących bolidach Panda
.png)
Serce w pasy napisał(a):
Ja tylko mówię jakie są stereotypy.
To tak jak na nas mówią centusie. I co by nie zrobił tak już jest.
Wystarczy w Cro, na 2 lipy reszty, przy kasie nie czekać przez 10 minut
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.