Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dom dla 3 rodzin blisko morza

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Patroniusz
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patroniusz » 05.02.2011 12:33

Szukamy domu dla 3ech rodzin z niezaleznymi aparytamentami najleiej blisko morza z klima 2pol lipca 2011
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 05.02.2011 13:24

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2011 13:29

Patroniusz napisał(a):Szukamy domu dla 3ech rodzin z niezaleznymi aparytamentami najleiej blisko morza z klima 2pol lipca 2011

Witamy serdecznie na portalu społecznościowym cro.pl. Tutaj dowiesz się wszystkiego o pięknym kraju jakim jest Chorwacja. Jeśli szukasz domu dla 3 osób to mój kolega Anakin i ja i jeszcze paru miłych, przystojnych i ciepłych userów pomoże Ci z wielkim oddaniem. Pragnę zauważyć, że popełniłeś Petriniuszu parę błędów w swoim poście (nie żebym zwracał Ci uwagę).
Wracają do meritum sprawy - to jeszcze raz serdecznie Cię pozdrawiam i proponuję Ci abyś sprawdził 134569302 napisanych postów na forum - w niektórych z nich znajdziesz informację na nurtujący Cię temat.

Pozdrawiam serdecznie i życzę miły, udanych, słonecznych i ciepłych wakacji.

do usłyszenia.
dids76
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 05.02.2011 14:00

zebik napisał(a):
Patroniusz napisał(a):Szukamy domu dla 3ech rodzin z niezaleznymi aparytamentami najleiej blisko morza z klima 2pol lipca 2011

Witamy serdecznie na portalu społecznościowym cro.pl. Tutaj dowiesz się wszystkiego o pięknym kraju jakim jest Chorwacja. Jeśli szukasz domu dla 3 osób to mój kolega Anakin i ja i jeszcze paru miłych, przystojnych i ciepłych userów pomoże Ci z wielkim oddaniem. Pragnę zauważyć, że popełniłeś Petriniuszu parę błędów w swoim poście (nie żebym zwracał Ci uwagę).
Wracają do meritum sprawy - to jeszcze raz serdecznie Cię pozdrawiam i proponuję Ci abyś sprawdził 134569302 napisanych postów na forum - w niektórych z nich znajdziesz informację na nurtujący Cię temat.

Pozdrawiam serdecznie i życzę miły, udanych, słonecznych i ciepłych wakacji.

do usłyszenia.

Witam kolegę Zebika, jeki się kolega miły zrobił :wink: :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2011 14:05

dids76 napisał(a):Witam kolegę Zebika, jeki się kolega miły zrobił :wink: :D

regulamin napisał(a): 1. Ma być miło.
2. Koniec regulaminu.

Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki na cuda trzeba chwileczkę zaczekać. :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.02.2011 14:08

zobacz ..apartament Deak w Komarnej
lukasz1977
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz1977 » 05.02.2011 15:08

Nie wiem czy Tobie będzie odpowiadał ale my jedziemy w pierwszej połowie lipca właśnie w trzy rodziny ;)
ravel
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ravel » 06.02.2011 01:27

lukasz1977 napisał(a):

Nie wiem czy Tobie będzie odpowiadał ale my jedziemy w pierwszej połowie lipca właśnie w trzy rodziny ;)

A jaka cena za te trzy pokoje jeżeli można spytać?
lukasz1977
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz1977 » 06.02.2011 13:35

ravel napisał(a):
lukasz1977 napisał(a):

A jaka cena za te trzy pokoje jeżeli można spytać?

Nam właściciel krzyknął 130 euro - nie wiem czy to dużo czy mało - ale nam odpowiada ;)
hoborg
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) hoborg » 06.11.2011 21:04

lukasz1977 napisał(a):my jedziemy w pierwszej połowie lipca właśnie w trzy rodziny ;)

Lukasz1977 jeśli czytasz jeszcze ten wątek to daj znać, mam pytanie do Ciebie. Niestety nie można tu wysyłać prywatnych wiadomości (albo ja nie umiem).
Dzięki

Wpis wyedytuję za jakiś czas, by nie zaśmiecać forum.
lukasz1977
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz1977 » 07.11.2011 06:07

hoborg napisał(a):
lukasz1977 napisał(a):my jedziemy w pierwszej połowie lipca właśnie w trzy rodziny ;)

Lukasz1977 jeśli czytasz jeszcze ten wątek to daj znać, mam pytanie do Ciebie. Niestety nie można tu wysyłać prywatnych wiadomości (albo ja nie umiem).
Dzięki

Wpis wyedytuję za jakiś czas, by nie zaśmiecać forum.

No jestem - pytaj ;)
hoborg
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) hoborg » 07.11.2011 09:24

lukasz1977 napisał(a):No jestem - pytaj ;)

Mam pytanie dot. apartamentu w którym byłeś w Tucepi.
Jak praktycznie wygląda współegzystowanie trzech rodzin na 60m2 (ile Was było dorosłych + dzieci)?
Jak z sąsiedztwem (chodzi mi zarówno o Jardankę jak i sąsiedni apartament)?
Czy apartamenty mają osobne wejścia, czy są połączone wspólną klatką?
Czy koło domu jest trochę miejsca by można było wieczorem wspólnie posiedzieć (chyba, że wystarcza powierzchnia tarasu).
Czy jest dużo jeżowców przy brzegu?
Czy przejrzystość wody jest na tyle dobra, by można było pływać z rurką? Jak świat podwodny, skałki, klify itp. czyli miejsca gromadzenia się fauny i flory?

Dzięki za odpowiedź!
lukasz1977
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz1977 » 07.11.2011 16:03

hoborg napisał(a):
lukasz1977 napisał(a):No jestem - pytaj ;)

Mam pytanie dot. apartamentu w którym byłeś w Tucepi.
Jak praktycznie wygląda współegzystowanie trzech rodzin na 60m2 (ile Was było dorosłych + dzieci)?
Jak z sąsiedztwem (chodzi mi zarówno o Jardankę jak i sąsiedni apartament)?
Czy apartamenty mają osobne wejścia, czy są połączone wspólną klatką?
Czy koło domu jest trochę miejsca by można było wieczorem wspólnie posiedzieć (chyba, że wystarcza powierzchnia tarasu).
Czy jest dużo jeżowców przy brzegu?
Czy przejrzystość wody jest na tyle dobra, by można było pływać z rurką? Jak świat podwodny, skałki, klify itp. czyli miejsca gromadzenia się fauny i flory?

Dzięki za odpowiedź!

Witam,
U nas było to 6 osób dorosłych i 3 dzieci i było ok. Ogólnie problemem jest tylko to, że 2 apartamenty od morza mają tylko klimę - ten trzeci nie ma :(
Jadranka w sumie chyba nie przeszkadzała, a sąsiedni apartament - zależy jak trafisz - ogólnie ludzie dość często siedzą wieczorami na tarasach i czasem może to niektórym przeszkadzać - zależy jak trafisz.
No do posiedzenia polecam taras - nie dość, że chłodniej to z fajnym widokiem (oczywiście widok lepszy z tego wyższego ;) ).
Jeżowców przy brzegu nie ma wcale, trochę dalej zdarzają się.
Przejrzystość wody jest doskonała - nie ma problemu, aby popływać z rurką.
Z fauną i florą kiepsko - można znaleźć muszelki, ale strasznie małe, natomiast więcej zwierzątek nie było, a roślinności zero - dno chyba przed sezonem jest czyszczone ... :(
Ogólnie apartamenty ok - mogę polecić.
Właściciele spoko, nie ingerują w życie wczasowiczów.
hoborg
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) hoborg » 08.11.2011 15:32

Dzięki!
tomek163
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomek163 » 26.12.2011 23:18

lukasz1977 mam prośbę, jeżeli możesz wyślij mi na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl fotki apartamentu i przyległego otoczenia.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone