.png)
Patroniusz napisał(a):Szukamy domu dla 3ech rodzin z niezaleznymi aparytamentami najleiej blisko morza z klima 2pol lipca 2011
.png)
zebik napisał(a):Patroniusz napisał(a):Szukamy domu dla 3ech rodzin z niezaleznymi aparytamentami najleiej blisko morza z klima 2pol lipca 2011
Witamy serdecznie na portalu społecznościowym cro.pl. Tutaj dowiesz się wszystkiego o pięknym kraju jakim jest Chorwacja. Jeśli szukasz domu dla 3 osób to mój kolega Anakin i ja i jeszcze paru miłych, przystojnych i ciepłych userów pomoże Ci z wielkim oddaniem. Pragnę zauważyć, że popełniłeś Petriniuszu parę błędów w swoim poście (nie żebym zwracał Ci uwagę).
Wracają do meritum sprawy - to jeszcze raz serdecznie Cię pozdrawiam i proponuję Ci abyś sprawdził 134569302 napisanych postów na forum - w niektórych z nich znajdziesz informację na nurtujący Cię temat.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miły, udanych, słonecznych i ciepłych wakacji.
do usłyszenia.
dids76 napisał(a):Witam kolegę Zebika, jeki się kolega miły zrobił![]()
regulamin napisał(a): 1. Ma być miło.
2. Koniec regulaminu.
Patroniusz napisał(a):Szukamy domu dla 3ech rodzin z niezaleznymi aparytamentami najleiej blisko morza z klima 2pol lipca 2011
.png)
.png)
lukasz1977 napisał(a):Patroniusz napisał(a):Szukamy domu dla 3ech rodzin z niezaleznymi aparytamentami najleiej blisko morza z klima 2pol lipca 2011
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Nie wiem czy Tobie będzie odpowiadał ale my jedziemy w pierwszej połowie lipca właśnie w trzy rodziny
.png)
ravel napisał(a):lukasz1977 napisał(a):Patroniusz napisał(a):Szukamy domu dla 3ech rodzin z niezaleznymi aparytamentami najleiej blisko morza z klima 2pol lipca 2011
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Nie wiem czy Tobie będzie odpowiadał ale my jedziemy w pierwszej połowie lipca właśnie w trzy rodziny
A jaka cena za te trzy pokoje jeżeli można spytać?
.png)
lukasz1977 napisał(a):my jedziemy w pierwszej połowie lipca właśnie w trzy rodziny
.png)
hoborg napisał(a):lukasz1977 napisał(a):my jedziemy w pierwszej połowie lipca właśnie w trzy rodziny
Lukasz1977 jeśli czytasz jeszcze ten wątek to daj znać, mam pytanie do Ciebie. Niestety nie można tu wysyłać prywatnych wiadomości (albo ja nie umiem).
Dzięki
Wpis wyedytuję za jakiś czas, by nie zaśmiecać forum.
.png)
lukasz1977 napisał(a):No jestem - pytaj
.png)
hoborg napisał(a):lukasz1977 napisał(a):No jestem - pytaj
Mam pytanie dot. apartamentu w którym byłeś w Tucepi.
Jak praktycznie wygląda współegzystowanie trzech rodzin na 60m2 (ile Was było dorosłych + dzieci)?
Jak z sąsiedztwem (chodzi mi zarówno o Jardankę jak i sąsiedni apartament)?
Czy apartamenty mają osobne wejścia, czy są połączone wspólną klatką?
Czy koło domu jest trochę miejsca by można było wieczorem wspólnie posiedzieć (chyba, że wystarcza powierzchnia tarasu).
Czy jest dużo jeżowców przy brzegu?
Czy przejrzystość wody jest na tyle dobra, by można było pływać z rurką? Jak świat podwodny, skałki, klify itp. czyli miejsca gromadzenia się fauny i flory?
Dzięki za odpowiedź!
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje