.png)
.png)
.png)
janusz.w. napisał(a):W Czechach, oczywiście![]()
Ural napisał(a):Maslinka pewnie spędza weekend w Czechach na Jesenikach. Jestem pewien, że aktywnie jeżdzi na nartach na stoku narciarskim bo na desce nie umie. Brak jej wypowiedzi na forum świadczy o tym. Nie ma czasu koleżanka na pisanie postów. Wiadomo narty, lepienie bałwana, wyprażanyj syr, piwo z sokiem malinowym, knedliczki z gulaszem szegetyńskim, hranolky. Pozdrawiam miłośników białego szaleństwa.

Ural napisał(a):Mam pytanie do osób jeżdżących na desce. Chcę kupić dla córki deskę snowboardową. Czym się sugerować. Córka zalicza się do osób początkujących. Do tej pory jeździła na nartach ale od ubiegłej zimy preferuje deskę. Wiem, że winna mieć wymiar 146 cm. Na pewno musi być damska. Natomiast nie wiem co jej kupić czy typul All Mountain czy Free styl czy inną ???
Z czego deska winna być wykonana, drewniana czy w połączeniu z plastikiem czy metalu. Jakiego producenta kupić. Do tego buty z wiązaniami tradycyjnymi czyli sznurówkami czy droższe z regulacja z przodu. Nie znam się na typach desek, butów i ich oznaczeniach typu Fast Lock itp.
Może ktoś z doświadczonym snowboardzistów mi dopomoże.
.png)
Ural napisał(a):Maslinka deska jeszcze nie kupiona. Będzie śnieg w lutym będą Czechy i będzie deska.

.png)
Ural napisał(a):Tak myślałem, że koleżanka Maslinka nie wytrzyma i pojedzie do Czech na narty. Ach jak ja jej zazdroszczę bliskości gór. Tej zimowej scenerii, tego kolibowego jedzonka i piwa z sokiem na stoku.
Aby do zimowego urlopu. Będą Czechy będzie też i Polska.![]()
.png)
Ural napisał(a):Tak myślałem, że koleżanka Maslinka nie wytrzyma i pojedzie do Czech na narty. Ach jak ja jej zazdroszczę bliskości gór. Tej zimowej scenerii, tego kolibowego jedzonka i piwa z sokiem na stoku.
tony montana napisał(a):Pozdrowienia Agnieszka, fajna pogoda Wam się trafiła
.png)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.