Krystof napisał(a):Skoro samochód może jechać 200km/h znaczy tak jest skontruowany i tak może podróżować
w życiu większej bzdury nie słyszałem ... to żart, bo juz nie kumam ...?!
.png)
Serce w pasy napisał(a):Krystof napisał(a):Skoro samochód może jechać 200km/h znaczy tak jest skontruowany i tak może podróżować
Nie rozumiem co Cię tak rozbawiło, lub zdziwiło?
jorgus111 napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Krystof napisał(a):Skoro samochód może jechać 200km/h znaczy tak jest skontruowany i tak może podróżować
Nie rozumiem co Cię tak rozbawiło, lub zdziwiło?
To znaczy, że jeżeli auto może szybciej jechać (a może) to tak nim mogę podróżować
.png)
Krystof napisał(a):bo poza możliwościami auta i drogi są jeszcze inne czynniki - choćby ludzki - i mam tu na myśli nie tylko kierowcę auta sunacego z taką prędkością, ale też innych obecnych na drodze
w warunkach laboratoryjnych (prosty tor wyścigowy, kierowca zawodowy) taka prędkość (być może) nie jest śmiertelnie niebezpieczna - ale nie na drodze ogólnodostępnej ...
- znasz drogę hamowania z 200 km/h?
- wiesz, jak zachowa się auto przy tej prędkości w teście łosia?
- domyślasz się, jaki dystans przejedziesz z prędkością 200 km/h kichając?
- ...
Bocian napisał(a):Da to się różne rzeczy... Tylko wszystko do czasu. Jeśli zabijesz tylko siebie,no problem, jeśli kogoś jeszcze to już jest tragedia. ta dyskusja jest zbędna z takimi osobami , to jak rozmawiać z przedstawicielem handlowym...
Krystof napisał(a):Odkąd mam samochody, które mogą podróżować z taką prędkością to na autostradach z taką własnie prędkością podróżuje, uwierz kolego Krystof da się.
to prowokacja - nie daję się wciągnąć - pa pa
.png)
.png)
Krystof napisał(a):Skoro samochód może jechać 200km/h znaczy tak jest skontruowany i tak może podróżować
.png)
Dlaczego tylko Polacy jeżdżą z CB radiem ?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.