.png)
janniko napisał(a):Hej, Hanysy i Ślązaki!
To miały być temat o Krakusach, więc, za pereproszeniem, vont! Załóżcie se swój wątek.
A co do Krakowa... to dowiedziałem się o bardzo wstydliwej sprawie, o której zapewne wszyscy, poza mną, już wiedzieli dawno.. hm. jakoś mi umkło (jak mówią postępowi Nowohutczanie)!
Patrząc na kandydatów do Euro-eldorado, zobaczyłem, że p. Senyszyn jest z mego miasta...
Jejkuuuuu... co za wstyd! co za wstyd!
![]()
![]()
![]()
Jeszcze starego moczymordę Majcherka jakoś już się zniesie do końca jego niechlubnej kadencji.. ale żeby ta pani...
co za wstyd..![]()
![]()
janniko napisał(a):
Póki nie łamię regulaminu ani zasad ogólnie tu panującychj, to chyba jest OK. A to, że cię moje poglądy denerwują... no cóż, nie każdy umie się wyzwolić z jarzma homosovieticus..![]()
![]()
![]()
Pozdro i to ty się wyluzuj i nie denerwuj tak..
Więcej humoru..
![]()
.png)
AndrzejJ. napisał(a):janniko napisał(a):
Póki nie łamię regulaminu ani zasad ogólnie tu panującychj, to chyba jest OK. A to, że cię moje poglądy denerwują... no cóż, nie każdy umie się wyzwolić z jarzma homosovieticus..![]()
![]()
![]()
Więcej humoru..
![]()
Poczucie humoru moje jest wielkie.Do czerwonego i różowego nic nie mam.Walec historii tak się potoczył i tyle.Jacyś ludzie musieli się w tej historii się trafic , nie ci to byliby inni.Odpuścic tylko można.
A gorsze jarzmo niż homosovieticus , to jarzmo ,które masz w głowie z tym związane.Pęta ci myśli.Idż połóż się na trawie i popatrz w niebo.
mkm napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):janniko napisał(a):
![]()
![]()
Więcej humoru..
![]()
Poczucie humoru moje jest wielkie.Do czerwonego i różowego nic nie mam.Walec historii tak się potoczył i tyle.Jacyś ludzie musieli się w tej historii się trafic , nie ci to byliby inni.Odpuścic tylko można.
A gorsze jarzmo niż homosovieticus , to jarzmo ,które masz w głowie z tym związane.Pęta ci myśli.Idż połóż się na trawie i popatrz w niebo.
Janniko wpierw musi się napić krwi ... potem dopiero patrzy w niebo![]()
.png)
Mosqito napisał(a):mkm, z mojego posta tylko słowa "kaj gadajom po ślunsku" starałem sie napisać w waszym języku. Reszta jest po poznańsku.
Mam nadzieję ze słuszałeś kiedyś o "Blubrach starego Marycha" lub konkursie gwary poznańskiej "Godejcie po naszymu"
A jakbyś się chciał pouczyć masz linka: http://www.insomnia.pl/Godejcie_po_nasz ... 11974.html
.png)
Torac napisał(a):mkm - mogę dostać jakiś namiar prywatny? . moje gg - 2482544
.png)
janniko napisał(a):AndrzejJ. napisał(a): ... Brrr ...
Andrzej, nie panikuj! Bez obaw!
Już napisałem przecież, że twojej krwi nie tknę..![]()
![]()
![]()
Wyluzuj, odpręż się i weź przykład z p. Janusza B. Z nim też się nie zgadzamy co do b. wielu poglądów, ale jakoś udaje się nam zupełnie spokojnie dyskutować, przekomarzać się i żartować. A znalazło się już nawet kilka spraw, co do których się zgadzamy.. (mam nadzieję że się nie mylę, JanuszuB.)
Janusz Bajcer napisał(a): przestań używać Psiej Jasnej Dupy![]()
(bo jakoś na innych forach nie widzę żebyś używał)