.png)
hepik napisał(a):Mr Zero jest z Krakowa,centusiem jak najbardziej,bo do dzisiaj kombinuje jak nie zapłacic za przeprosiny pewnego lekarza,mimo prawomocnego wyroku sądu, czyli sio jest próba nieuzasadnionej dyskryminacji
darek1 napisał(a):Sknery i Skąpcy z Poznania. Powyższy post został zablokowany..
Serce w pasy napisał(a):A tak na poważnie to mam nadzieję, że Darek1 sie nie obraził, że skopiowałem jego posta w zamkniętym temacie o Poznaniakach? Chciałem kontynuować ale uznałem że lepiej będzie zmienić Poznaniaków na Krakusów bom sam z Kraka
.png)
Torac napisał(a):Śląsk pozdrawia Wielkopolan
.png)
Mosqito napisał(a):Torac napisał(a):Śląsk pozdrawia Wielkopolan
Czołem Hanysy
Uprzejmie informuję ze właśnie nasza "wspaniała" kablówka włączyła do swojej oferty TV Silesia. Szrajbnijcie ino tak ruk cug które programy warto szpycnunć ino najbarzy kaj gadajom po ślunsku![]()
Poznańsko Pyra
.png)
janniko napisał(a):Hej, Hanysy i Ślązaki!
To miały być temat o Krakusach, więc, za pereproszeniem, vont! Załóżcie se swój wątek.
A co do Krakowa... to dowiedziałem się o bardzo wstydliwej sprawie, o której zapewne wszyscy, poza mną, już wiedzieli dawno.. hm. jakoś mi umkło (jak mówią postępowi Nowohutczanie)!
Patrząc na kandydatów do Euro-eldorado, zobaczyłem, że p. Senyszyn jest z mego miasta...
Jejkuuuuu... co za wstyd! co za wstyd!
![]()
![]()
![]()
Jeszcze starego moczymordę Majcherka jakoś już się zniesie do końca jego niechlubnej kadencji.. ale żeby ta pani...
co za wstyd..![]()
![]()