Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy wszyscy Krakowianie to sknery o skąpce?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 25.06.2009 23:19

jacky6 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Pracowales w latach 70 tych w ...

powtarzam - pudło...
i przede wszystkim dziękuję za reklamę...
to nie sztuka wrzucić parę parametrów do wyszukiwarki...
to jest sztuka całkiem świeża - gołą dupą siąść na jeża...
czy potrafiłbyś w ramach wykazania swojej odwagi cywilnej przedstawić swoje doświadczenia życiowe na tym samym poziomie ?
ja się nie wstydzę a Ty ?

:wink: :wink: :twisted: :twisted: :P :P

Dla mnie jest żenujące ,ze ktoś całe życie korzystał z dobrobytu komuny ,a potem nagle stał się jej wrogiem.Nie było pudła z Hartwigiem ,a ci tam pracowali wtedy pod Ministrem Spraw Zagranicznych to niebiescy nie byli. :D
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 25.06.2009 23:23

AndrzejJ. napisał(a):Dla mnie jest żenujące ,ze ktoś całe życie korzystał z dobrobytu komuny ,a potem nagle stał się jej wrogiem.Nie było pudła z Hartwigiem ,a ci tam pracowali wtedy pod Ministrem Spraw Zagranicznych to niebiescy nie byli. :D

pudło do 3ciej potęgi, ale jakom słowny - mogę powrócić do dyskusji na CRO.PLi nie wcześniej niż w przez Rysia zdefiniowanym terminie...
poza tym bywam tu i ówdzie...

:lol: :lol: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :P :P
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 25.06.2009 23:27

jacky6 napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):Dla mnie jest żenujące ,ze ktoś całe życie korzystał z dobrobytu komuny ,a potem nagle stał się jej wrogiem.Nie było pudła z Hartwigiem ,a ci tam pracowali wtedy pod Ministrem Spraw Zagranicznych to niebiescy nie byli. :D

pudło do 3ciej potęgi, ale jakom słowny - mogę powrócić do dyskusji na CRO.PLi nie wcześniej niż w przez Rysia zdefiniowanym terminie...
poza tym bywam tu i ówdzie...

:lol: :lol: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :P :P

No i dobrze.To forum o Chorwacji.A ty niewiele masz tu do powiedzenia.A w Hartwigu w latach 70 tych wiesz kto mógł pracowac ?Niebieski. :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2009 00:28

AndrzejJ. napisał(a):
jacky6 napisał(a):

powtarzam - pudło...
czy potrafiłbyś w ramach wykazania swojej odwagi cywilnej przedstawić swoje doświadczenia życiowe na tym samym poziomie ?

Dla mnie jest żenujące ,ze ktoś całe życie korzystał z dobrobytu komuny ,a potem nagle stał się jej wrogiem.Nie było pudła z Hartwigiem ,a ci tam pracowali wtedy pod Ministrem Spraw Zagranicznych to niebiescy nie byli. :D

Dla mnie każda komunistyczna kanalia, nie powinna mieć żadnych praw, a już piszę dlaczego. Może w swoim mniemaniu te gnidy nie zrobiły nic złego,ale żeby upodobać się swoim "szefom" trzeba było nadać, kto chodzi do kościoła, Kto jest antysocjalistą Itd. I nie pitolcie, że u Was w zakładzie byli inni działacze, którzy nie wymagali donosicielstwa? BZDURA
Mój Ojciec był małym prywatnym przedsięboircą w 5cio tysięcznym mieście i jego MILICYJNY przyjaciel namawiał go do "kapowania" w zamian za spokój, a gdy odmówił to, miał non stop kontrole w firmie, a my z mamą i bratem musieliśmy w pewnym momencie wyjechać z miasta.
Ostatnio edytowano 26.06.2009 10:28 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.06.2009 00:39

Serce w pasy, serdecznie proszę wyedytować z postu pewne wyrazy, bo nie potrzebne takie w dyskusji :!:

Jak wrócę z urlopu, myślę , że one znikną :wink:

Pozdrav
who
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) who » 26.06.2009 08:56

AndrzejJ. napisał(a):...
Dla mnie jest żenujące ,ze ktoś całe życie korzystał z dobrobytu komuny ...

- o jakimże "dobrobycie komuny" pi...lisz? Zwykle unikam wycieczek osobistych - wybacz więc - ale masz coś nie teges z płatami czołowymi. 8O I proszę grzecznie, nie musisz odpowiadać w ten charakterystyczny, błyskotliwy sposób. Wiem wszak, że jesteś mistrzem ciętej riposty. Sprawiedliwość ludową sobie sam wymierzę. :lol: :lol: :lol:
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 26.06.2009 09:53

who napisał(a):
AndrzejJ. napisał(a):...
- o jakimże "dobrobycie komuny" pi...lisz?

A o takim ,że jak ktoś się ,,ustawił''na odpowiedniej pozycji to miał i ciepłą posadkę i paszport i wczasy zagranicą i..... wędliny codziennie. :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 10.07.2009 22:36

Serce w pasy - dziękuję :D :hearts: :hearts: :hearts:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.07.2009 19:46

Janusz Bajcer napisał(a):Serce w pasy - dziękuję :D :hearts: :hearts: :hearts:

you welcome
jacky6
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jacky6 » 12.07.2009 21:25

AndrzejJ. napisał(a):
jacky6 napisał(a):

powtarzam - pudło...

temat odkręcony - więc pora wykazać knoty człowieka, który umie się posługiwać najnowszą techniką, lecz nie tylko nie umie czytać ze zrozumieniem, wiecej, zapomina, co sam napisał wcześniej jedną stronę...
pomylić MHZ a MSZ - i dorabiać to tego "ideologię"...
nie komentuję, tylko wskazuję...
więcej już wątku krakowskiego ruszać nie będę w swojej sprawie...
w międzyczasie inni forumowicze już wypełnili sprawę w czasie mojego milczenia, więc nie ma potrzeby...

:twisted: :twisted: :P :P
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Czy wszyscy Krakowianie to sknery o skąpce? - strona 14
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone