janniko napisał(a):No bo my skąpe Krakusy jakoś tak nie możemy się dogać ze Ślązakami, którzy tęsknią za gierkowskim dobrobytem.
Uprasza się nie mieszać gorola z Czerwonego Zagłębia z prawdziwymi hanysami.
janniko napisał(a):No bo my skąpe Krakusy jakoś tak nie możemy się dogać ze Ślązakami, którzy tęsknią za gierkowskim dobrobytem.
janniko napisał(a):gospodarz napisał(a):Ale co i rusz ona wraca, we wspomnieniach jej antagonistów.
A w tej postaci niech se vraca ...
i tylko w tej ..
a wspominamy często i wspominać będziem ku przestrodze dla przyszłych pokoleń!
Tak jak się wspomina w historii najokrutniejesze epoki dziejów ludzkości.. faszymz, inkwizycję, relatywizm z czasów rzymskiego imperium itp itd..
to se ne vrati, towarzysze zwolennicy.. !
ne vrati...
![]()
![]()
.png)
mkm napisał(a):.. A tow. Gierka zostaw w spokoju
.png)
AndrzejJ. napisał(a):czy ktoś zna tego wybitnego solidarnościowca i wybitnego wroga komuny ?
janniko napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):czy ktoś zna tego wybitnego solidarnościowca i wybitnego wroga komuny ?
AndrzejuJ.
Większość stałych użytkowników tego forum zna moją stronkę, ale dzięki za reklamę..![]()
W odróżnieniu od ciebie nie chowam się za parawanem anonimowości, bo nic do ukrycia nie mam i na sumieniu .. raczej też większych afer nie posiadam..
Z Solidarnością nigdy nie miałem do czynienia. Nie wiem skąd to wytrzasnąłeś. Chyba ci się coś majaczy po nocach..
Proponuję ci znaleźć dobrego lekarza.
Już sto razy pisałem, że antykomunistą jestem, ponieważ uważam, że cały obecny syf panoszący w Polsce wziął się właśnie stąd, że system PRL-owski i sowiecki nie został nazwany oficjalnie systemem zbrodniczym (jak np. faszyzm), że przestępcy komunistyczni nie zostali rozliczeni i osądzeni, że nadal mają wpływ na takich żałosnych zindoktrynowanych siurków jak ty.
Temat był fajny i trochę nawet śmieszny, póki nie wlazłeś tutaj ze swoimi osobistymi wycieczkami.
Ale oczywiście cię nie wyrzucam. Tu jest miejsce dla każdego... nawet dla ciebie..
pozdrawiam serdecznie
![]()
PS
Andrzejku! A ty wogóle masz jakieś poglądy, czy tylko ot tak sobie krytykujesz i atakujesz dla przyjemności. Bo zauważyłem, że w wielu wątkach występujesz w roli ujadacza i agresora.
Może jakaś terapia by się przydała.. ?
Bez obrazy.. to tak.. z troski..
![]()
![]()
.png)
janniko napisał(a):hepik napisał(a): ... Uprasza się nie mieszać gorola z Czerwonego Zagłębia z prawdziwymi hanysami.
Ups.. sory.
No, ale może te Hanysy zbyto blisko Zagłębia, to i się Czerwonką zaraziły... biedoki...
![]()
![]()
![]()
bo wypisują takie bzdrurasy, że aż się ekran marszczy..
![]()
![]()
![]()
.png)
janniko napisał(a):Już sto razy pisałem, że antykomunistą jestem, ponieważ uważam, że cały obecny syf panoszący w Polsce wziął się właśnie stąd, że system PRL-owski i sowiecki nie został nazwany oficjalnie systemem zbrodniczym (jak np. faszyzm), że przestępcy komunistyczni nie zostali rozliczeni i osądzeni, że nadal mają wpływ na takich żałosnych zindoktrynowanych siurków jak ty.