i widocznie stąd mi sie to bierze
hepik napisał(a):Codziennie rano na dzień dobry oglądam:
jacky6 napisał(a):
ze świętości tej wynika fakt lądowania dupą a trotuar w lesie...
...
w przeciw-wadze jest fotelik w PE, wywalczony przez moherki...
...
do dziś wielu obywateli PRL słucha przemówień towarzysza Wiesława - znakomicie nawijał z płyt...
Nie chcę się wdawać w polemikę o nim bo nie ma o kim, lecz czerwoni mają swój beton, który na nich zawsze będzie głosować
![]()
![]()
![]()
mkm napisał(a):Serce w pasy napisał(a):hepik napisał(a):Codziennie rano na dzień dobry oglądam:
Święte słowa Leszka M. Choć nie lubię człowieka
To ja też , z tą różnicą , że lubię człowieka
.png)
Serce w pasy napisał(a):Za co tu lubić kanalię?
.png)
mkm napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Za co tu lubić kanalię?
Kanalię![]()
![]()
Powtarzasz tylko utarte slogany bez pokrycia .
Lepszy od Leszka był tylko Marek Belka ... ale minimalnie![]()
Kanalie to ja widzę w innych osobach naszej polityki ... Najwięcej ich jednak kryje się w czarnych sutannach i purpurowych beretach![]()
![]()
Leszek na szczęście nie był nawiedzony ... Jak na polskie warunki był wyjątkowo normalny i miał fajne poczucie humoru
mkm napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Za co tu lubić kanalię?
Kanalię![]()
![]()
Powtarzasz tylko utarte slogany bez pokrycia .
Lepszy od Leszka był tylko Marek Belka ... ale minimalnie![]()
Kanalie to ja widzę w innych osobach naszej polityki ... Najwięcej ich jednak kryje się w czarnych sutannach i purpurowych beretach![]()
![]()
Leszek na szczęście nie był nawiedzony ... Jak na polskie warunki był wyjątkowo normalny i miał fajne poczucie humoru
.png)
.png)
janniko napisał(a):
Trzeba było od razu uznać system komunistyczny za zbrodniczy, a wszystkich urzędnków i dygnitarzy PRL-owskich za zbrodniarzy i dziś już nikt by ich nie wspominał inaczej jak przestępców i bandytów równych faszystom!
![]()
![]()
janniko napisał(a):To jest skandal, że taki bandyta i czerwona szmata, który sprzedał Polskę Ruskom (gaz), jeszcze wogóle śmie występować publicznie!!!
Takich to trzeba było od razu zapuszkować, bez prawa do apelacji!
A jeszcze lepiej to "czapa" i po kłopocie.
Ta... slyszę w mediach, że ktoś tam wyłudził ze skarbu państwa kilkaset tysięcy i dostał 15 lat albo i więcej.
A złodzieje takiego kalibru jak jak Miller, Oleksy i inni chodzą sobie bezkarnie po naszej polskiej ziemi, miają się super i w twarz się śmieją tym, którzy wywalczyli nam wolność i możliwość godnego życia....
Śmieją się i uważają ich za frajerów...
Trzeba było od razu uznać system komunistyczny za zbrodniczy, a wszystkich urzędnków i dygnitarzy PRL-owskich za zbrodniarzy i dziś już nikt by ich nie wspominał inaczej jak przestępców i bandytów równych faszystom!
![]()
![]()
.png)