Oczywiście karta w zapasie
.png)
.png)
forumka.nika napisał(a):cooleczka gdzies w ustawieniach to sie robi? żeby samo poprawiało?
bo jak go kocham milościa nieodwzajemniona to jak naciskam dlużej to mi wskakują 2 litery,nieraz 3, no szalu mozna dostac
forumka.nika napisał(a):Wiec myslę że na 2 tygodnie to wezmę sobie jakieś 4000 kun, a reszta to będzie karta i tyle.
Oczywiście karta w zapasie(no już widze ten mój zapas po powrocie
)
.png)
.png)
Bocian napisał(a):forumka.nika napisał(a):Wiec myslę że na 2 tygodnie to wezmę sobie jakieś 4000 kun, a reszta to będzie karta i tyle.
)
Proponuję weź euro w gotówce w ilości niezbędnej a resztę z karty i wszędzie gdzie można płać kartą. Kuny wyciągaj ze ściany. Zapewne ktoś będzie udowadniał , ze można inaczej i zaoszczędzisz 54,28 PLN i te pieniądze przeznaczysz na lody dla dziecka ale moim zdaniem to nieistotne oszczędności przy całej kwocie, dziecku i tak lody będą wychodziły nosem a w przypadku zgubienia karty a nie gotówki (czy kradzieży) nie ma rozwolnienia...
.png)
Bocian napisał(a):zaoszczędzisz 54,28 PLN
.png)
forumka.nika napisał(a):Wiec myslę że na 2 tygodnie to wezmę sobie jakieś 4000 kun, a reszta to będzie karta i tyle.
)
.png)
bluesman napisał(a):Ciekawe jak wielki jest brak szacunku dla innych przy braku ogonka pisząc "ę" w stosunku do braku przecinka przed "a" lub braku kropki nad "ż". Czy spacja po wyrazie, a przed wstawionym przecinkiem też do powyższego należy ?
Czy to też woła o pomstę do nieba ?
.png)
bluesman napisał(a):
Ciekawe jak wielki jest brak szacunku dla innych przy braku ogonka pisząc "ę" w stosunku do braku przecinka przed "a" lub braku kropki nad "ż". Czy spacja po wyrazie, a przed wstawionym przecinkiem też do powyższego należy ?
Czy to też woła o pomstę do nieba ?
Pytam z czystej ciekawości i nie czepiam się
.png)
loverosa napisał(a):Witam:)
Czy rozliczacie się z właścicielem kwatery w euro gotówce na miejscu?