napisał(a) slawek73 » 14.07.2011 21:25
Nie no sorki, bo sie troche wyglupilem, troszke nie doczytalem i w tym wypadku Sneer ma racje, fakt na 1-2 dni to ciezej bo sie to ludziom po prostu nie oplaca, wynajecie komus na 2 dni, zamiast na co najmniej tydzien, sa "w plecy" bo pozniej ciezko dopasowac to wszystko czasowo etc. Ale jak to sie mowi "koniec jezyka za ....." , probuj i napewno cos znajdziesz. Mi juz kilka osob oferowalo po 4-5 dni , ale nie interesowalo mnie to kompletnie. Ostatecznie jedziemy na Ciovo do Okrug-a, wyjezdzamy w Sobote na 8 dni. Chcialem byc blisko Trogiru, pierwszy wypad do Chorwacji i mam nadzieje ze sie nie zawiode, bo tak nieskromnie powiem ze zwiedzilem juz troszke swiata,a Europe szczegolnie zach i pld mam juz niezle "zjechana".Pierwsza opcja byla Makarska, ale jadnak padlo na okol Trogiru. Jak nam sie spodoba to moze jeszcze pojedziemy na 3-4 dni do Makarskiej. Zaraz zabieram sie za porady forumowiczow odnosnie doboru trasy, chyba pojade przez Slow, Wegr, ale musze to wszystko jeszcze przeanalizowac, bo bede jechal wieczorkiem i nocka i lekko zastanawiam sie nad przejazdem przez Austr i Czech, zobaczymy, pozdr
Slawek