Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy ktoś zna apartamenty Ivo & Anka Cobrnic? Tucepi

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
szon
Odkrywca
Czy ktoś zna apartamenty Ivo & Anka Cobrnic? Tucepi

Nieprzeczytany postnapisał(a) szon » 19.07.2007 20:17

Czy ktoś zna apartamenty Ivo & Anka Cobrnic w miejscowości? (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link)? Wybieramy się (po 3 latach przerwy), po raz pierwszy z dzieckiem (3 lata) w dniach 27.08-09.09 . Czy miejscowość Tucepi (i plaże) nadają się na wypad z dzieciakiem. Bardzo proszę o pomoc i rady, ewentualnie namiary na jakieś apartamenty dla dwóch rodzin z dzieckiem ( 3 lata i 8 lat). Pozdrawiam
kiur
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) kiur » 19.07.2007 21:19

Przedstawionych przez Ciebie apartamentów nie znam, jednak na załączonym linku widać, że to centralny punkt Tucepi. Jeżeli jedziesz w środku sezonu musisz liczyć się z dużym ruchem, który będzie panował wieczorami tuż pod tarasem.

Uważam, że Tucepi jest idealne na wyjazd z małym dzieckiem. Byłem tam dwa razy - w zeszłym roku mój synek miał półtora roku i było mu tam bardzo dobrze. Na plażach dawał sobie radę bez problemu. Długa promenada Tucepi jest wprost stworzona dla wózków :-) Polecam plac zabaw przy hotelu Alga.
szon
Odkrywca
Dziekuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) szon » 20.07.2007 06:06

Dziekuję za info.
monikak71
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) monikak71 » 20.07.2007 12:29

Widzieliśmy je w czasie spacerów - centrum Tucepi, przy samej przystani statków i zaraz przy większości knajpek w miasteczku. Do plaży blisko - kawałeczek trzeba dojść. Może być sporo ludzi, jak zauważy mój przedmówca, ale to niestety grozi w każdym miejscu blisko wody w sezonie :D Pozdrawiam.
monikak71
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) monikak71 » 20.07.2007 12:30

Aha - zapomniałam, również polecam place zabaw - jeden przy hotelu Alga, a drugi zaraz koło przystani - nasz synek okupował oba :lol:
aggim
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aggim » 21.07.2007 20:27

Tez kojarze ten budynek -jest przy samym deptaku, gdzie ruch jest jak na Marszałkowskiej, wiec jak kto co lubi. Zdecydowanie ciszej jest w kolejnych liniach zabudowy. A szczegółnie uciążliwe moze byc to wieczorami.
szon
Odkrywca
Dziekuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) szon » 21.07.2007 20:46

Dziekuję za odpowiedzi. Troche wystraszyłem się tego centrum, zwłaszcza, że jadę z 3 letnim synkiem. Wybrałem apartamenty (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link) troche dalej położone od centrum. Mam nadzieję, że nie będe żałował :wink: . Pozdrowienia. :lol: szon
pumis
Croentuzjasta
Re: Dziekuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) pumis » 23.07.2007 08:33

szon napisał(a):Dziekuję za odpowiedzi. Troche wystraszyłem się tego centrum, zwłaszcza, że jadę z 3 letnim synkiem. Wybrałem apartamenty (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link) troche dalej położone od centrum. Mam nadzieję, że nie będe żałował :wink: . Pozdrowienia. :lol: szon

Witam,
my byliśmy w tym roku w Tucepi na ul.Kraj 119, gorąco polecam miejscowość bo jest super i wybraną lokalizację, zdecydowanie lepsza niż strona hotelowa Tucepi. Kilka metrów do sklepu Studenac i bankomatu, kantor wymiany walut w domu obok i kilka fajnych knajpek przed oknami. Przed naszymi apartamentami było Cafe Zagreb, pyszne lodi i piwo Laśko :-)
joso79
Croentuzjasta
Re: Dziekuję

Nieprzeczytany postnapisał(a) joso79 » 04.01.2014 13:01

szon napisał(a):Dziekuję za odpowiedzi. Troche wystraszyłem się tego centrum, zwłaszcza, że jadę z 3 letnim synkiem. Wybrałem apartamenty (zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link) troche dalej położone od centrum. Mam nadzieję, że nie będe żałował :wink: . Pozdrowienia. :lol: szon

witam,
prosze o odpowiedź czy warunki były ok, czy byliście zadowoleni z miejscówki? wybieram się z dziećmi w podobnym wieku. dziękuję z góry

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje