Więc "chętnych nie było" czy "nie spełniali oczekiwań"?
Tak oto kolejny raz fałszuje się rzeczywistość.
Chętni byli, tylko mieli nieodpowiednich przyjaciół na forum, więc nie spełniali oczekiwań.
.png)
sdolas napisał(a):Lednice napisał(a):..Kilka razy poświęciłem sporo czasu na pomoc szukającym i w odpowiedzi nie było nawet "dziękuję". Za to było wybrzydzanie.![]()
Z autopsji wiem, że ta sama kwatera przez jednych znajomych jest oceniana jako rewelacja, przez drugich jako katastrofa![]()
...
100% racji![]()
I zobacz teraz jedno ....
Wracasz zadowolony ....opisujesz miejsce w banku, ile to kosztuje wysiłku i pracy ...?
Ktoś skorzysta, super sprawa, nie skorzysta też dobrze, nawet nie wiesz jak będzie, nikt doopy nie truje pytaniami, a zapewne skorzysta![]()
Ktoś inny opisze to i Ty skorzystasz, hmm ....![]()
![]()
PS. No .... może nie Ty skorzystasz, bo konkretnie Ty to już swoje sprawdzone miejsca masz, ale wiesz o co mi chodzi
.png)
.png)
heca7 napisał(a):Często wymieniałam po kilka maili z jedną osobą, coś uściślałam i zawsze na koniec było to dziękujęNie jest więc tak źle.
.png)

bluesman napisał(a):Jedno czego nie rozumiem tu właśnie na tym forum, to takie utylitarne podejście dajcie mi wszystko tu, teraz natychmiast !. Nic od siebie ! Choćby nie wiem co nie dam żadnej info i już ! Można mnie nazywać jak się chce
Dla mnie szukanie, czytanie, przygotowywanie się do wyjazdu, opracowanie tras, punktów do zwiedzania itd itp i kukuryku stanowi niesamowitą przyjemność ! Być może jestem nienormalny
.png)
słoma79 napisał(a):Więcej jest takich świrów jak Wyteż to lubię...

sdolas napisał(a):Do roszczeniowców mnie nie zaliczaj, pytałem Cię o coś, trułem ...oope o namiary?
Nie, bo sam szukam, kopię wieczorami jak Ty kopałeś nie raz.
sdolas napisał(a):Ale staram się zrozumieć obie strony i tych jak to nazywasz roszczeniowcami i tych przeze mnie nazwanych znudzonych.
.png)
JackDaniels;) napisał(a):bluesman napisał(a):Jedno czego nie rozumiem tu właśnie na tym forum, to takie utylitarne podejście dajcie mi wszystko tu, teraz natychmiast !. Nic od siebie ! Choćby nie wiem co nie dam żadnej info i już ! Można mnie nazywać jak się chce
Dla mnie szukanie, czytanie, przygotowywanie się do wyjazdu, opracowanie tras, punktów do zwiedzania itd itp i kukuryku stanowi niesamowitą przyjemność ! Być może jestem nienormalny
To jest nas dwóch, nienormalnych inaczej
.png)
Crocodyl napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):bluesman napisał(a):Jedno czego nie rozumiem tu właśnie na tym forum, to takie utylitarne podejście dajcie mi wszystko tu, teraz natychmiast !. Nic od siebie ! Choćby nie wiem co nie dam żadnej info i już ! Można mnie nazywać jak się chce
To jest nas dwóch, nienormalnych inaczej
Trzecido paraolimpiady się melduje.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.