.png)
FUX napisał(a):co stoi na przeszkodzie aby tych z czerwonymi kartkami przywrócić?
.png)
sdolas napisał(a):dids76
Możliwe że przeoczyłem, ale wydaje mi się że Twojego wpisu w banku kwater:

jara napisał(a):No właśnie. Tym bardziej, że nie wszyscy zbanowani zachowali status wiecznego zbanowanego. Darek1 powrócił pod postacią Urala, a miał bana na zawsze. Nie chcę używać sformułowań z mediów, ale jak wszyscy to wszyscy. Oczywiście wszyscy z powrotem na Croplę.
.png)
anakin napisał(a):jara napisał(a):No właśnie. Tym bardziej, że nie wszyscy zbanowani zachowali status wiecznego zbanowanego. Darek1 powrócił pod postacią Urala, a miał bana na zawsze. Nie chcę używać sformułowań z mediów, ale jak wszyscy to wszyscy. Oczywiście wszyscy z powrotem na Croplę.
Polubiłeś jara już wszystko na fejsie i nie ma co z rączkami zrobić?
.png)
bluesman napisał(a):manka napisał(a): A jak już planowana wyprawa dojdzie do skutku, to chętnie podzielę się tu wrażeniami i doświadczeniami:)
Owszem dzielę sięale nie na prośbę/żądanie
wystarczy tylko poszukać

jara napisał(a):Miałbym, ale szkoda mi rąk. Poza tym nie pytany nie odpowiada, a nie ru....a nie wierzga nogami.
.png)
manka napisał(a):bluesman napisał(a):manka napisał(a): A jak już planowana wyprawa dojdzie do skutku, to chętnie podzielę się tu wrażeniami i doświadczeniami:)
Owszem dzielę sięale nie na prośbę/żądanie
wystarczy tylko poszukać
Toteż właśnie szukam, czytam, szukam itd. Już mnóstwo pytań miałam i jak na razie nie zadałam żadnego,
bo na na każde znalazłam odp.Więc jak widać forum kształci i jest b. przydatne;) Dzięki niemu już wiem w jakie mniej więcej
okolice chcę jechać, jakiej kwatery szukać, co pozwiedzać na miejscu itp.
.png)
manka napisał(a):walp napisał(a):
Zaprawdę, powiadam Wam, są jeszcze ludzie wdzięczni, o dobrym sercu.![]()
Może że względu na tych sprawiedliwych, nie zamykajmy drzwi tego forum.![]()
O tak, nie zamykajcie, proszę, bo do wakacji jeszcze dłuuugo, a jak już ktoś napisałbluesman napisał(a):
Dla mnie szukanie, czytanie, przygotowywanie się do wyjazdu, opracowanie tras, punktów do zwiedzania itd itp i kukuryku stanowi niesamowitą przyjemność !
A jak już planowana wyprawa dojdzie do skutku, to chętnie podzielę się tu wrażeniami i doświadczeniami:)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Możesz czytać i pisać do woli, nie ma opcji zamykania forum.
A tytułem wątku się nie sugeruj, FUX widocznie lubi zamykaćale w tym przypadku nie ma żadnej mocy
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.