CROberto napisał(a):Taką morską rtęć widziałem osobiście tylko raz - dziwne figle, wyczyniało wtedy słońce z chmurami...
Co jakiś czas ją spotykamy choć nie za często. Lubie takie morze - jest inne
.png)
CROberto napisał(a):Taką morską rtęć widziałem osobiście tylko raz - dziwne figle, wyczyniało wtedy słońce z chmurami...
.png)
.png)
.png)
agata26061 napisał(a):Uwielbiam tą przejrzystość powietrza po tych ich wiatrach. Czuć wtedy taką świeżość inną od tego ciężkiego dusznego powietrza, które zazwyczaj jest w Cro. Nie to żebym i na nie narzekała, bo mi nie przeszkadza rzecz jasna, ale fajnie od czasu do czasu zaznać trochę inności
.png)
baunty napisał(a):Ładna fala w tym Supertarze.
My ten dzień przeczekaliśmy w marinie w Celi Iż. Praktycznie nikt nie wypływał tego dnia.
Padało dość krótko, ale była bardzo solidna burza.
Ujął mnie Wasz czerwony daszek - dużo zagłówek taki ma ( co się okazało dopiero, któregoś kolejnego dnia)
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):baunty napisał(a):Ładna fala w tym Supertarze.
My ten dzień przeczekaliśmy w marinie w Celi Iż. Praktycznie nikt nie wypływał tego dnia.
Padało dość krótko, ale była bardzo solidna burza.
Ujął mnie Wasz czerwony daszek - dużo zagłówek taki ma ( co się okazało dopiero, któregoś kolejnego dnia)
Tam też tak kołysało?
Burza mówisz - uwielbiam burze gdy stoję w bezpiecznym porcie![]()
Dużo ma czerwony??? Nie, duzo ma niebieski![]()
Zresztą my daszek czerwony, fok niebieski - oryginalni
.png)
.png)
.png)
CROberto napisał(a):Konkurencja ...."Młode Wilczyce" w natarciu...
![]()
Koło jak zawsze - jeszcze tylko dodaje uroku...
.png)
baunty napisał(a):A fok to przy Murterze mieliście postawiony ??

.png)
"gusia-s"] Jaka dumna![]()
I znów na opakale przynajmniej jest wszystko, morze, plaża, góry
.png)
baunty napisał(a):Oby w tym roku nie musiały nam wystarczać zdjęcia do podziwiania takich widoków![]()
W relacji to już chyba ten moment, gdzie za chwilę Adriatyk przypominał autostradę, bo że względu na fatalne prognozy i wcześniejsze wydarzenia na morzu w tym sezonie, prakty "wszyscy" zap...li do portów. To był niezapomniany widok![]()
Dr facto też tak zrobiłem
)Powrót do Nasze relacje z podróży