Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

CUD MIEJSCE - poszukiwania takiegoż na 2012 r. rozpoczęte

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
DarioG
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 15.08.2011 01:55

Witam, jak w temacie .. czaas zacząć poszukiwania na początek miejscowości na przyszłoroczne wakacje :) Jesteśmy jednak rozpieszczeni przez zatunelowy Hvar i zatunelowy Peljesac więc łatwo nie będzie. Poszukuję czegoś ach och ech, niedużej miejscowości, czystej, zadbanej z fajną żwirkową plażą - najlepiej na wyspie.

Pozdrawiam serdecznie D
nero
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 15.08.2011 08:32

Z czystym sumieniem mogę polecić
BRAČ - po kolejnym sierpniowo/wrześniowym pobycie relacja zostanie poszerzona :)
slawekr3
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawekr3 » 15.08.2011 09:00

Z chęcią pośledzę temat też jesteśmy po wypoczynku w zatunelowej części Hvaru i za rok wybieramy wyspę na wyjazd do cro :D
dante164
Globtroter
Re: CUD MIEJSCE - poszukiwania takiegoż na 2012 r. rozpoczęt

Nieprzeczytany postnapisał(a) dante164 » 15.08.2011 21:22

[quote="DarioG"]Witam, jak w temacie .. czaas zacząć poszukiwania na początek miejscowości na przyszłoroczne wakacje :) Jesteśmy jednak rozpieszczeni przez zatunelowy Hvar i zatunelowy Peljesac więc łatwo nie będzie. Poszukuję czegoś ach och ech, niedużej miejscowości, czystej, zadbanej z fajną żwirkową plażą - najlepiej na wyspie.

Pozdrawiam serdecznie D[/quote]

My co roku jesteśmy na wyspie Vir, polecam wbrewq temu, co można wyczytać na cromaniaku. Woda jest czysta, powietrze świeże, a gospodyni - Polka cudownie pomaga we wszystkich kłopotach. Jakchcesz namiary, to napisz na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl podam numer telefonu. My na pewno będziemy tam w przyszłym roku. Pozdrawiam Ewa
Marsallah
Cromaniak
Re: CUD MIEJSCE - poszukiwania takiegoż na 2012 r. rozpoczęt

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 17.08.2011 13:15

dante164 napisał(a):My co roku jesteśmy na wyspie Vir, polecam wbrewq temu, co można wyczytać na cromaniaku. Woda jest czysta, powietrze świeże

Z całym szacunkiem, ale jeżeli ktoś jest "rozpieszczony zatunelowym Hvarem i zatunelowym Peljesacem", to Vir jest kiepską propozycją.

Sam niczego nie doradzę, ale z zaciekawieniem będę przyglądał się propozycjom w tym temacie, bo to poszukiwania miejsca w preferowanym i przeze mnie "klimacie". Mam nadzieję, że padną tu jakieś ciekawe namiary (choćby ogólne) na Lastowie, Visu, Dugim Otoku czy Mljecie...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 17.08.2011 13:25

Byłem w zatunelowym Hvarze i zatunelowym Peljesacu i już wiem że nie są to najpiękniejsze miejsca w Chorwacji, ale te samolubnie zostawiam dla siebie :wink:
Joan65
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joan65 » 18.08.2011 11:09

Rysio napisał(a):Byłem w zatunelowym Hvarze i zatunelowym Peljesacu i już wiem że nie są to najpiękniejsze miejsca w Chorwacji, ale te samolubnie zostawiam dla siebie :wink:

Też zaliczam się do tych :twisted: SAMOLUBÓW...byłam...widziałam...i tęsknię
DarioG
Croentuzjasta
re

Nieprzeczytany postnapisał(a) DarioG » 22.08.2011 22:43

Ech, może więc słówko w temacie na uszko ? Mój email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam serdecznie
nero
Cromaniak
Re: re

Nieprzeczytany postnapisał(a) nero » 22.08.2011 23:15

DarioG napisał(a):Ech, może więc słówko w temacie na uszko ?

Jestem za :D byle nam z tego na końcu nie wyszedł "głuchy telefon" :lol:
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 24.08.2011 09:26

Rysio napisał(a):Byłem w zatunelowym Hvarze i zatunelowym Peljesacu i już wiem że nie są to najpiękniejsze miejsca w Chorwacji, ale te samolubnie zostawiam dla siebie :wink:

Myślałem, że nasz MODERATOR sypnie czytelnikom wieloma przykładami takich cudownych miejsc, aby wszyscy uczestnicy forum mogli zobaczyć je, zachłysnąć się nimi i zapałać jeszcze większym uczuciem do Chorwacji :wink: . A nasz Rysio trochę egoistycznie, trzyma to wszystko dla siebie :cry:

Od kilku dni przeglądam wpisy w naszym forum dotyczące Živogošće, bo na przyszły rok planuję wyjazd w te okolice. Blisko stąd na moją ulubioną Korculę i do Dobrovnika, gdzie marzy mi się wieczorno-nocne plątanie po uliczkach...
Ale jeszcze nic ni znalazłem :(
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 24.08.2011 21:09

Jak Rysio nie chce nic powiedzieć ... to ja sypnę :wink:
... przy okazji jest zagadka :D
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 25.08.2011 08:48

Przez chwilę myślałem, że to stara część Primosten, ale pewnie to nie to miejsce. Jedno jest pewne - piękne miasteczko i ma piękne mieszkanki (w każdym razie jedną mieszkankę) :)

Tylko jakie to miasteczko.....?
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.08.2011 13:20

Viniście - Uważam to hit sezonu. Cisza spokój, romantyzm, mała zatoka, ryby, konoby serwujace chorwackie narodowe dania, mule, odojaki, lignje, rakiję, prosek i piwo. Wspaniałe miejsce dla osób szukajacych spokoju. Plaża czysta na której opalaja się panie bez górnego odzienia (tylko na mężów trzeba uważać). Rakija smakuje wspaniale z coca colą i cytryną. Jak się ktoś lekko zachla to nikt mu nie przeszkadza. Można się wyspać, przy okazji opalić, wstać wieczorem i pójść do konoby na klina. Och, jakaż to piękna miejscowośc. Jacy ludzie serdeczni. W każdej chałupie prodaj rakiji i wina. Osiołki w niealekiej dali biegają po zboczach góry schodzacej w dół zatoki. Poprostu Bajka. Pozdrawiam Darek1
Pasjonat Chorwacji
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Pasjonat Chorwacji » 25.08.2011 13:41

Darek, ty to potrafisz przekonać :lol: :lol: :lol: !
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 25.08.2011 21:12

Pasjonat Chorwacji napisał(a):Darek, ty to potrafisz przekonać :lol: :lol: :lol: !

Prawdę piszę, romantycznie było.
Następna strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone