mkm napisał(a):henius34 napisał(a):mkm napisał(a):Jak Rysio nie chce nic powiedzieć ... to ja sypnę![]()
... przy okazji jest zagadka
Nie mam pojęcia gdzie to może byćAle MKM mam pytanko, z tego co pamiętam jesteś pasjonatem wysp, co wybrać na 2012 Korczulę czy Braać? (Hvar zaliczony)
Pozdrawiam
Oba strzały będą celne ... jak dokładniej sprecyzujesz w które miejsce na Korculi , Bracu celujesz , to wtedy dopiero będziemy wybierać![]()
... A zagadka dalej nie rozwiązana
Witaj!
Ogólnie poszukuję małej spokojnej miejscowości (do tej pory byłem w Sv Nedjeli na Hvarze i Pisaku i Satnici k/Omisza i czegoś podobnego szukam na 2012.) Zależy mi na ciszy spokoju w miarę bez tłumów, choć wiem że z racji sezonu (a tylko wtedy mam urlop - belfer), z tym ostatnim może być kłopot. Wystarczy mi jeden sklep, jakaś knajpka, budka z lodami i plaża dla pięciolatka. Dobrze było by coś pozwiedzać w okolicy, bo nie zaliczam się do fanów biernego wypoczynku (w tym roku na "miejscu" zrobiliśmy blisko 1000 km). Wiem, że na tym forum można wyszukać wszytsko i pewnie tak zrobię w długie jesienno-zimowe wieczory, jednak Twoje opinie i sugestie zawsze były dla mnie cenne (bez lizusostwa

.png)
.png)