.png)
.png)
marco156 napisał(a):W trakcie choroby i krótko po chorobie wszystko mi śmierdziało papierosami. Sam nie palę, żona nie pali, a ten smród papierochów był nie do zniesienia. Trwało to około 2 tygodni i przeszło.
marco156 napisał(a):Maslinko trzymam za Ciebie kciuki i życzę żeby to tak szybko zniknęło jak się zaczęłoA przy okazji to życzę wszystkiego co najlepsze w 2021r i obyśmy bez przeszkód w wakacje mogli jechać do Cro
.png)
maslinka napisał(a): bo... zapomniał
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):maslinka napisał(a): bo... zapomniał
![]()
![]()
Mgła pocovidowa
![]()
![]()
![]()
Kapitańska Baba napisał(a):Mój ostatnio jechał ze mną samochodem i nagle mówi: dlaczego tu się nie świecą lampy i jest tak ciemno?Mówię Mu: Kochanie, na tej drodze nigdy nie było żadnych lamp wiec nie mogą się świecić...
![]()
![]()
.png)
maslinka napisał(a):marco156 napisał(a):W trakcie choroby i krótko po chorobie wszystko mi śmierdziało papierosami. Sam nie palę, żona nie pali, a ten smród papierochów był nie do zniesienia. Trwało to około 2 tygodni i przeszło.
Ten covid to naprawdę dziwna choroba
Mój mąż jakiś miesiąc po wyzdrowieniu, przez kilka dni, czuł zapach benzyny, gdy wycierał ręcznikiem twarz. Tak mu pachniał płyn do płukaniaWywalał ręczniki do prania i brał następne, ale zapach pozostawał.
Szybko mu to przeszło, a powiedział mi o tym dopiero, jak mnie się zaczęło, bo... zapomniałmarco156 napisał(a):Maslinko trzymam za Ciebie kciuki i życzę żeby to tak szybko zniknęło jak się zaczęłoA przy okazji to życzę wszystkiego co najlepsze w 2021r i obyśmy bez przeszkód w wakacje mogli jechać do Cro
Dzięki!
Tobie również - wszystkiego dobrego, dużo zdrówka i normalności
.png)
maslinka napisał(a):ruwado napisał(a):Widocznie razem z mężem macie motoryzację we krwi - dlatego benzynaA tak na poważnie życzę powrotu do normalnego zdrowia.
Dzięki!
.png)
Ural napisał(a):Jak przydzielą mi termin szczepienia to Maslinka Ci go oddam, a sam przesunę się na koniec roku 2021.

Habanero napisał(a):Lepiej niż wcześniej![]()
Pozdrawiam i za Twoje zdrowie toaścik![]()

.png)
Bravik napisał(a):Wczoraj zakończyłem izolację po Covidzie. Dzisiaj otworzyłem pierwszego Pilsnera od świąt. Jezusie Nazareński - jak smakuje. Znaczy węch wraca.![]()
maslinka napisał(a):Bravik napisał(a):Wczoraj zakończyłem izolację po Covidzie. Dzisiaj otworzyłem pierwszego Pilsnera od świąt. Jezusie Nazareński - jak smakuje. Znaczy węch wraca.![]()
Zdrówko!
A mnie przez te "benzynowe zapachy" piwo nie smakujeOK jest natomiast z winem...
Mam nadzieję, że przez tę głupią chorobę nie przestanę pić piwa![]()
Bo różowy koleżka poczuje się odrzucony. .png)
Bravik napisał(a):Agnieszka, walczBo różowy koleżka poczuje się odrzucony.
![]()
Bravik napisał(a):U mnie "pijaństwo" wczoraj się zaczęło i wczoraj zakończyło. Cholerstwo rzuciło mi się na zatoki i jeszcze dziesięć dni zwolnienia i antybiotyki.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko