Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

COVID - szczepionka

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marco156
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marco156 » 05.01.2021 16:48

W trakcie choroby i krótko po chorobie wszystko mi śmierdziało papierosami. Sam nie palę, żona nie pali, a ten smród papierochów był nie do zniesienia. Trwało to około 2 tygodni i przeszło. Maslinko trzymam za Ciebie kciuki i życzę żeby to tak szybko zniknęło jak się zaczęło ;) A przy okazji to życzę wszystkiego co najlepsze w 2021r i obyśmy bez przeszkód w wakacje mogli jechać do Cro ;)
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 05.01.2021 17:09

marco156 napisał(a):W trakcie choroby i krótko po chorobie wszystko mi śmierdziało papierosami. Sam nie palę, żona nie pali, a ten smród papierochów był nie do zniesienia. Trwało to około 2 tygodni i przeszło.

Ten covid to naprawdę dziwna choroba :roll:

Mój mąż jakiś miesiąc po wyzdrowieniu, przez kilka dni, czuł zapach benzyny, gdy wycierał ręcznikiem twarz. Tak mu pachniał płyn do płukania ;) Wywalał ręczniki do prania i brał następne, ale zapach pozostawał.
Szybko mu to przeszło, a powiedział mi o tym dopiero, jak mnie się zaczęło, bo... zapomniał ;)

marco156 napisał(a):Maslinko trzymam za Ciebie kciuki i życzę żeby to tak szybko zniknęło jak się zaczęło ;) A przy okazji to życzę wszystkiego co najlepsze w 2021r i obyśmy bez przeszkód w wakacje mogli jechać do Cro ;)

Dzięki! :D
Tobie również - wszystkiego dobrego, dużo zdrówka i normalności :D
Kapitańska Baba
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kapitańska Baba » 05.01.2021 17:15

maslinka napisał(a): bo... zapomniał ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mgła pocovidowa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mój ostatnio jechał ze mną samochodem i nagle mówi: dlaczego tu się nie świecą lampy i jest tak ciemno? 8O Mówię Mu: Kochanie, na tej drodze nigdy nie było żadnych lamp wiec nie mogą się świecić... :roll: :roll: :mrgreen:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 05.01.2021 17:19

Kapitańska Baba napisał(a):
maslinka napisał(a): bo... zapomniał ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mgła pocovidowa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lool:

Kapitańska Baba napisał(a):Mój ostatnio jechał ze mną samochodem i nagle mówi: dlaczego tu się nie świecą lampy i jest tak ciemno? 8O Mówię Mu: Kochanie, na tej drodze nigdy nie było żadnych lamp wiec nie mogą się świecić... :roll: :roll: :mrgreen:

Ten covid :evil: Nigdy nie wiadomo, na jaki organ się rzuci :roll:
ruwado
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruwado » 08.01.2021 20:19

Bravik napisał(a):
piekara114 napisał(a):W kilku krajach właśnie politycy się szczepią jako pierwsi, aby móc normalnie pracować (...)

Polityk i praca... śmierdzi mi to na odległość. Dysonans taki. :mrgreen:

Super powiedziane :wink:
ruwado
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ruwado » 08.01.2021 20:24

maslinka napisał(a):
marco156 napisał(a):W trakcie choroby i krótko po chorobie wszystko mi śmierdziało papierosami. Sam nie palę, żona nie pali, a ten smród papierochów był nie do zniesienia. Trwało to około 2 tygodni i przeszło.

Ten covid to naprawdę dziwna choroba :roll:

Mój mąż jakiś miesiąc po wyzdrowieniu, przez kilka dni, czuł zapach benzyny, gdy wycierał ręcznikiem twarz. Tak mu pachniał płyn do płukania ;) Wywalał ręczniki do prania i brał następne, ale zapach pozostawał.
Szybko mu to przeszło, a powiedział mi o tym dopiero, jak mnie się zaczęło, bo... zapomniał ;)

marco156 napisał(a):Maslinko trzymam za Ciebie kciuki i życzę żeby to tak szybko zniknęło jak się zaczęło ;) A przy okazji to życzę wszystkiego co najlepsze w 2021r i obyśmy bez przeszkód w wakacje mogli jechać do Cro ;)

Tobie również - wszystkiego dobrego, dużo zdrówka i normalności :D

Widocznie razem z mężem macie motoryzację we krwi - dlatego benzyna :D A tak na poważnie życzę powrotu do normalnego zdrowia.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 08.01.2021 21:24

ruwado napisał(a):Widocznie razem z mężem macie motoryzację we krwi - dlatego benzyna :D A tak na poważnie życzę powrotu do normalnego zdrowia.

Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 08.01.2021 21:41

maslinka napisał(a):
ruwado napisał(a):Widocznie razem z mężem macie motoryzację we krwi - dlatego benzyna :D A tak na poważnie życzę powrotu do normalnego zdrowia.

Jak przydzielą mi termin szczepienia to Maslinka Ci go oddam, a sam przesunę się na koniec roku 2021.

Na WUMie oczywiście.
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 08.01.2021 21:44

Ural napisał(a):Jak przydzielą mi termin szczepienia to Maslinka Ci go oddam, a sam przesunę się na koniec roku 2021.

Dzięki, Ural :D, ale szybkiego szczepienia nie potrzebuję. Jestem ozdrowieńcem, mogę trochę poczekać. Jedyne, czego chcę, to żeby skończyły się te koszmarne węchowe halucynacje :roll:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.01.2021 00:33

Wczoraj zakończyłem izolację po Covidzie. Dzisiaj otworzyłem pierwszego Pilsnera od świąt. Jezusie Nazareński - jak smakuje. Znaczy węch wraca. :mrgreen: :oczko_usmiech:
Habanero
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 09.01.2021 00:41

Bravik napisał(a):Wczoraj zakończyłem izolację po Covidzie. Dzisiaj otworzyłem pierwszego Pilsnera od świąt. Jezusie Nazareński - jak smakuje. Znaczy węch wraca. :mrgreen: :oczko_usmiech:

Lepiej niż wcześniej :wink:
Pozdrawiam i za Twoje zdrowie toaścik :D :papa:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.01.2021 02:36

Habanero napisał(a):Lepiej niż wcześniej :wink:
Pozdrawiam i za Twoje zdrowie toaścik :D :papa:

Bo zdrowie w tym wszystkim najważniejsze :wink: Dzięki. :papa:
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 09.01.2021 19:05

Bravik napisał(a):Wczoraj zakończyłem izolację po Covidzie. Dzisiaj otworzyłem pierwszego Pilsnera od świąt. Jezusie Nazareński - jak smakuje. Znaczy węch wraca. :mrgreen: :oczko_usmiech:

:D
Zdrówko! :D

A mnie przez te "benzynowe zapachy" piwo nie smakuje :cry: OK jest natomiast z winem...
Mam nadzieję, że przez tę głupią chorobę nie przestanę pić piwa 8O :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.01.2021 21:28

maslinka napisał(a):

:D
Zdrówko! :D

A mnie przez te "benzynowe zapachy" piwo nie smakuje :cry: OK jest natomiast z winem...
Mam nadzieję, że przez tę głupią chorobę nie przestanę pić piwa 8O :wink:

Agnieszka, walcz :oczko_usmiech: Bo różowy koleżka poczuje się odrzucony. :mrgreen:
U mnie "pijaństwo" wczoraj się zaczęło i wczoraj zakończyło. Cholerstwo rzuciło mi się na zatoki i jeszcze dziesięć dni zwolnienia i antybiotyki. Dobrze, że chociaż z aresztu domowego zwolnili. Żona dalej na kwarantannie. :(
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 09.01.2021 22:19

Bravik napisał(a):Agnieszka, walcz :oczko_usmiech: Bo różowy koleżka poczuje się odrzucony. :mrgreen:

Dzielny by się załamał :(

Bravik napisał(a):U mnie "pijaństwo" wczoraj się zaczęło i wczoraj zakończyło. Cholerstwo rzuciło mi się na zatoki i jeszcze dziesięć dni zwolnienia i antybiotyki.

Uuu :(
Kuruj się!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

COVID - szczepionka - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone