anakin napisał(a):Jedynych zmartwie stwierdzeniem, że jeszcze dycham.
Są też pewnie tacy,którzy się ucieszą, kiedy powiem, że powoli się wygrzebuje z tego dziadostwa.
Dziś mija 14 dzień na tlenie.
[...]
.png)
.png)
anakin napisał(a):Jedynych zmartwie stwierdzeniem, że jeszcze dycham.
Są też pewnie tacy,którzy się ucieszą, kiedy powiem, że powoli się wygrzebuje z tego dziadostwa.
Dziś mija 14 dzień na tlenie.
Chętnie z kimś porozmawiam gdyby chciał na ten temat uzyskać wiedzę praktyczną.![]()
Służę radą jak leżeć 24h/dobę na brzuchu, jeść i pić z maską na twarzy. Najlepiej się w niej śpi- to absolutny hit! Tlen nieustannie wtłaczany i nie masz prawa tej maski zdjąć!
W przeciwieństwie do wielu w tym wątku dysponuje wiedzą praktyczną jak wygląda życie na covidowym oddziale zakaźnym.
Oby się żaden mądrala nie przekonał. Gwarantuję, że poczucie humoru zmienia się momentalnie.
Ps. To nie gorzkie żale. Wyjaśniam tylko dlaczego jest tutaj tak jak jest.
A co do wątku i co poniektórych to porządki zrobimy w przyszłym tygodniu, ok?
Dajcie mi tylko wyjść ze szpitala i pozbyć się maski z gęby.
.png)
.png)
cropag napisał(a):cropag napisał(a):sviva napisał(a):pabbllo_ldz napisał(a):Gdzie jest moderator i administrator forum.
Wstyd że w takiej fajnej grupie ludzi są tak wrogo i negatywnie nastawione osoby na innych..
Leży w szpitalu na Covid....
... bo się nie chciał zaszczepić! Oszołom jeden![]()
Przyjąłem informację o chorobie jako durny żart. Jak to możliwe, że na cro.pl jest jeden czynny Moderator, który wskutek choroby nie może moderować postów? Mój wpis dotyczący "oszołomów" podtrzymuję, nawet kosztem zbanowania na zawsze. W ogóle uważam, że lepiej na tym forum czytać wybrane posty niż się wypowiadać, bo osoby typu "K...Baba" i inni nawiedzeni, rypiący rocznie kilka tysięcy postów o niczym - mają przewagę (niekoniecznie intelektualną) nad pozostałymi użytkownikami. Widocznie takie zasady obowiązują na tym forum. Uważam też, że osoby rypiące kilka tysięcy postów o niczym - mają problemy z głową i samym/samą sobą - nie wolno dyskutować w domu - to na forum można napisać każdą głupotę, byle więcej postów... Zapewniam, że nie zaboli mnie zbanowanie, rzadko tu coś piszę, czasem czytam, bo 99% informacji jest bez sensu. Zauważcie, że każdy wątek po jakimś czasie zamienia się w zwykłą pyskówkę nie na temat. Jak się wejdzie na Forum to zdecydowana większość tematów na cro.pl nie dotyczy Chorwacji, ale Francji, Wysp Kanaryjskich, Albanii, Finlandii, Włoch, Bułgarii, Norwegii, Szkocji itd. Ma to sens? Niech każdy miłośnik Kanarów wypowiada się na np. KANARY.PL (mówiąc po krakowsku niech se założy), a niech nie zaśmieca portalu o Chorwacji.
Pozdrawiam wszystkich Normalnych,
może po raz ostatni (jak mnie zbanują na wieczność)
cropag
Dostałem info na priv, że Anakin faktycznie jest chory. Szczerze zdrowia Mu życzę i apeluję do innych moderatorów o zajęcie się postami. A jak wyzdrowieje, niech napisze, czy się szczepił...
.png)
Yanush napisał(a):Ural napisał(a):Nie do pozazdroszczenia. Jedni przechodzą wirusa łagodnie drugich poniewiera okrutnie i jak się tu nie szczepić.
Ale jak przechodzą to mają przeciwciała, więc szczepienie jest bez sensu..
Ural napisał(a):Nie do pozazdroszczenia. Jedni przechodzą wirusa łagodnie drugich poniewiera okrutnie i jak się tu nie szczepić.
Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko