Ciekawe jaki będzie efekt.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Fajnie, jak zakup za gotówkę, jak na kredyt to tak szybko się nie zwróci...
U mnie pewnie będzie poszukiwanie w KRK, a to zdecydowanie inny pułap...
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Posadziłem wczoraj 10 sadzonek truskawek do trzech doniczek na balkonie.![]()
Ciekawe jaki będzie efekt.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Ładniej wyglądają w doniczkach.
.png)
Nie wymyśli, nie znosi angielskiegosito_zabrze napisał(a):A jak dzieciak wymyśli sobie studia w Londynie ? Kupisz mu tam apartament ?![]()
Tylko u nas nie ma mieszkań na sprzedaż, a poza tym wolę perspektywicznie i pod syna działać, aby miał ciut łatwiej na starcie...sito_zabrze napisał(a):Jeśli macie kase lub stać was na kredyt to kupuj na wynajem nawet u siebie.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):U nas w powiecie, po wsiach (odległe od głównej drogi) to rolne działki to po 500-1000 za 1 ar. Budowlane sporo drożej i ciężko fajną kupić.
.png)
Na Istrii byłbyś po 9,5h jazdy - przetestowanewikol napisał(a):Teściu miał kiedyś działkę w Stryszawie z widokiem na Babią Górę. Z perspektywy lat żałuję że ją sprzedał. Mogła być dobrą bazą wypadową do Chorwacji. Zawsze bliżej o te kilka setek kilometrów
.png)
Dzisiaj zimno, kaloryfery pyk na 3 poziom i można mieszkać bez palenia w piecu .png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):Cieszy mnie czasami mieszkanie w blokuDzisiaj zimno, kaloryfery pyk na 3 poziom i można mieszkać bez palenia w piecu