. Nie wiem jak niektórzy odpoczywają grzebiąc w ziemi... My miastowi to chyba słabi jesteśmy
.png)
. Nie wiem jak niektórzy odpoczywają grzebiąc w ziemi... My miastowi to chyba słabi jesteśmy
.png)
piekara114 napisał(a):A Ty chcesz się na wieś przeprowadzić![]()
.png)
marze_na napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Nie wiem jak niektórzy odpoczywają grzebiąc w ziemi... My miastowi to chyba słabi jesteśmy![]()
Mój mąż traktuje kopanie ogródka jako alternatywę dla siłowni.

sito_zabrze napisał(a):
... i kilka krzaków co da się na nich jakieś procenty ukulać![]()

.png)
Bravik napisał(a):sito_zabrze napisał(a):
Zacny plan![]()
.png)
sito_zabrze napisał(a):Bravik napisał(a):sito_zabrze napisał(a):
Zacny plan![]()
Aronie i wiśnie mamy na Rodos i naleweczki robimy od dawna. Na jesieni robiłem pigwówke ( nie ze swoich owoców) i wyszla super. Także już wiem co warto sadzić
.png)
Ural napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Bravik napisał(a):sito_zabrze napisał(a):
Zacny plan![]()
Aronie i wiśnie mamy na Rodos i naleweczki robimy od dawna. Na jesieni robiłem pigwówke ( nie ze swoich owoców) i wyszla super. Także już wiem co warto sadzić
Pigwówka nie ze swoich owoców ?
Znaczy się od sąsiada i niekoniecznie za jego wiedzą. No, no, no Sito. Oj tam, najważniejsze, że jest smaczna i deko trąca wprowadzając organizm w błogi stan.
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):Mam do oddania "trochę" kamienia naturalnego (podobno wydobywany z Wisły). Ludzie się umawiają i nie pojawiają... Kwitnę od godziny na działce