Ural napisał(a):anakin napisał(a):ACandrzej napisał(a):Może i wpis nie był fortunny, Jednak bezpodstawne nazwanie kogoś złodziejem jest sprawą grubszego kalibru - jest po prostu chamskie.
Jeden post był niefortunny a drugi chamski?
A dlaczego drugiego nie możemy uznać za niefortunny?
Odpowiem za Ciebie.
Ano dlatego, że wtedy nie mógłbyś napisać:ACandrzej napisał(a):I moderacja nic z tym nie zrobiła..
A to było tak naprawdę głównym celem Twojej wypowiedzi.
Ponieważ jest to już któraś Twoja wypowiedź pod moim adresem, mam prośbę.
Daruj sobie zanim mi się cierpliwość skończy.
end off......
Wobec zaistniałej powyżej sytuacji, mając na względzie dobro forum, wiarygodność, uczciwość składam następującą interpelację. Jako niezależny użytkownik nie uwikłany w spór wnioskuje do Administratora o powołanie komisji śledczej w składzie 5 osób. Na Przewodniczącego niezależnej komisji proponuję powołać mnie gdyż posiadam w tym względzie wymagane wykształcenie, doświadczenie, nienaganną opinię użytkowników forum i gwarantuję bezstronność w tej kwestii. Dobro forum najwyższym dobrem. W związku z powyższym, Proszę Administratora o podjęcie działań mających na celu wyłonienie pozostałych 4 śledczych komisji.
Z wyrazami szacunku Ural
Wobec braku odpowiedzi ze strony Administratora w sprawie powołania komisji śledczej wniosek kolegi Urala staje się przeterminowany i niewiążący w sprawie. Sprawa zostaje zamknięta. Informuje, że Powód, Powódka i Pozwani mają 14 dni od dnia dzisiejszego na złożenie odwołania do Samorządowego Kolegium Odwoławczego CRO FORUM, 05-900 Warszawa, ul. Ćwiartki 3/4.
Z poważaniem Ural - Działacz Społeczny

.png)
.png)

.png)