napisał(a) bluesman » 23.04.2020 20:48
Ubawiłem się

skoro jak widać osądzono mnie i jestem złodziejem zróbcie coś z tym

Owszem wszystko mija przeminiesz i Ty

Niestety widzę pewną indolencję u niektórych

którzy nie wiedzą jak się zamawia w sklepie internetowym i co po tym zostaje

Podaje się dane do wysyłki, jej sposób, numer telefonu, czasem weryfikowany jest ten numer poprzez rozmowę, czasem zamawiający rozmawia na temat przedmiotu/wysyłki i jest numer telefonu (zostaje ślad):) Bywa też rozmowa mailowa na jej temat i oczywiście za pomocą maila dokonywane jest zamówienie (zostaje ślad). Na niego też przychodzi potwierdzenie przyjęcia zamówienia. Jak wiecie w przyrodzie i necie nic nie ginie Przychodzi kurier z przesyłką, jej przyjęcie jest potwierdzone czytelnym podpisem, sprawdzona jest tożsamość odbierającego pod wskazanym adresem do wysyłki (czasem nie).
Jestem na tym forum z różnych powodów osoba znaną i nie ukrywam się, można zobaczyć jak wyglądam

jednego Wam nie wybaczę, że twierdzicie, że mogę być złodziejem
anakin napisał(a):Napisałeś co napisałeś, a Twoje dalsze tłumaczenie jest po prostu słabe i wierzy w nie jedna osoba.
Ty.
p.s. Czyżby ?
anakin napisał(a):Otóż Pan Anakin przeczytał Twój post dokładnie tak jak obie Panie.
Przeczytał ? czy zrozumiał bo to dwie różne rzeczy

Znasz moje ponad przeciętne poczucie humoru, dysponujesz pewnym doświadczeniem i wiedzą czyż nie ? i tak o, już ?

Poproszony o wyjaśnienie zdecydowanie stwierdziłem, nawet posłużyłeś się tym tłumaczeniem

Ostatnio edytowano 23.04.2020 22:22 przez
bluesman, łącznie edytowano 3 razy