Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.04.2020 11:06

kupiłem komplet manetek xtr-a 2x10 za pobraniem, a przyszły mi ot tak :P Kwota mojego przychodu jest znaczna gdyby co :)
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 23.04.2020 11:46

bluesman napisał(a):kupiłem komplet manetek xtr-a 2x10 za pobraniem, a przyszły mi ot tak :P Kwota mojego przychodu jest znaczna gdyby co :)

To się nazywa zwykła kradzież - no chyba ze wyślesz przelew sprzedającemu - choć skoro cieszysz sie z przychodu to raczej wątpliwe że to zrobisz
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 23.04.2020 14:01

Zmartwiły mnie pożary w Biebrzańskim Parku Narodowym. Taka strata, prawdopodobnie przez ludzką głupotę. :evil:

Układam plan na pierwsze od dekady polskie wakacje i biorę pod uwagę ten spływ. :wink:
elka21
Mistrz Europy UEFA

Postnapisał(a) elka21 » 23.04.2020 14:13

Kapitańska Baba napisał(a):
bluesman napisał(a):kupiłem komplet manetek xtr-a 2x10 za pobraniem, a przyszły mi ot tak :P Kwota mojego przychodu jest znaczna gdyby co :)

To się nazywa zwykła kradzież - no chyba ze wyślesz przelew sprzedającemu - choć skoro cieszysz sie z przychodu to raczej wątpliwe że to zrobisz

Zarobek, ponad 1300zł :mrgreen:
https://katalog.bikeboard.pl/produkt,2013,manetki,8904
wikol
Cromaniak

Postnapisał(a) wikol » 23.04.2020 15:00

Jeśli w systemie sklepowym było pobranie to raczej pomyłka listonosza.
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 23.04.2020 15:12

wikol napisał(a):

I ten listonosz czy kurier zapłaci za swoją pomyłkę z własnej kieszeni :roll: Jak można się cieszyć i chwalić czymś takim :roll: :cry:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.04.2020 16:00

wikol napisał(a):

I ten listonosz czy kurier zapłaci za swoją pomyłkę z własnej kieszeni :roll: Jak można się cieszyć i chwalić czymś takim :roll: :cry:

Kim trzeba być by takie głupoty wypisywać ? :evil: Coś bym Ci napisał ale nie napiszę ....

p.s. ewidentne nieporozumienie, które zostanie wyprostowane .... ale żartobliwy kontekst jak widać komuś umknął 8O
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 23.04.2020 16:33

bluesman napisał(a): ale żartobliwy kontekst jak widać komuś umknął 8O
Chyba tylko Ty coś żartobliwego widzisz w swoim wpisie, bo nawet buźki wskazują na to, że się cieszysz, a nie że to żart...
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.04.2020 16:36

piekara114 napisał(a):
bluesman napisał(a): ale żartobliwy kontekst jak widać komuś umknął 8O
Chyba tylko Ty coś żartobliwego widzisz w swoim wpisie, bo nawet buźki wskazują na to, że się cieszysz, a nie że to żart...

Gratuluję empatii :) wiedzy, wyobraźni i w ogóle :papa:

p.s. jak rozumiesz słowa "gdyby co" ?

obu Paniom proponuję uzyskać poradę prawna u Pana Anakina i ukarać złoczyńcę, wszak przestępstwo musi być ukarane :mrgreen:
ja zaś zastanowię się nad Art. 234 § 1. KK :mrgreen:
Ostatnio edytowano 23.04.2020 17:20 przez bluesman, łącznie edytowano 1 raz
boboo
zbanowany

Postnapisał(a) boboo » 23.04.2020 17:01

Doom jest, nowa kamerka jest (w FullHD 120 klatek/s, mogą być fajne podwodne-liniowodne slowMotions)
IMG_20200423_152848.jpg

ino jeszcze pewności urlopowej niet :?
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.04.2020 17:28

Jak widać ważne jest kto coś napisał, a nie co i w jaki sposób :) w pewnej relacji prawie codziennie jest mowa o piciu alkoholu czy można zatem sądzić, że piszący i dorośli uczestnicy wymienieni w relacji są alkoholikami ? i nazwać rzecz po imieniu ? :papa:
wikol
Cromaniak

Postnapisał(a) wikol » 23.04.2020 17:34

bluesman napisał(a):Jak widać ważne jest kto coś napisał, a nie co i w jaki sposób :) w pewnej relacji prawie codziennie jest mowa o piciu alkoholu czy można zatem sądzić, że piszący i dorośli uczestnicy wymienieni w relacji są alkoholikami ? i nazwać rzecz po imieniu ? :papa:

Napisałeś o kwocie przychodu więc....wszystko jasne :)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.04.2020 17:59

wikol napisał(a):
bluesman napisał(a):Jak widać ważne jest kto coś napisał, a nie co i w jaki sposób :) w pewnej relacji prawie codziennie jest mowa o piciu alkoholu czy można zatem sądzić, że piszący i dorośli uczestnicy wymienieni w relacji są alkoholikami ? i nazwać rzecz po imieniu ? :papa:

Polecam :mrgreen: art. 304 § 1. KK Każdy, dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub Policję....
Do dzieła :)
:mrgreen:
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 23.04.2020 18:06

bluesman napisał(a):
wikol napisał(a):

Polecam :mrgreen: art. 304 § 1. KK Każdy, dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub Policję....

Zamiast trzaskać paragrafami po prostu wykaż się że uiściłeś należną płatność i rozwiej wszelkie wątpliwości :roll:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.04.2020 18:08

bluesman napisał(a):
wikol napisał(a):

Zamiast trzaskać paragrafami po prostu wykaż się że uiściłeś należną płatność i rozwiej wszelkie wątpliwości :roll:

To jest chyba oczywiste i bez dyskusji ! Na drugi raz pomyśl zanim komuś coś zarzucisz !
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 934
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone