.png)
bluesman napisał(a):kupiłem komplet manetek xtr-a 2x10 za pobraniem, a przyszły mi ot takKwota mojego przychodu jest znaczna gdyby co
.png)
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):bluesman napisał(a):kupiłem komplet manetek xtr-a 2x10 za pobraniem, a przyszły mi ot takKwota mojego przychodu jest znaczna gdyby co
To się nazywa zwykła kradzież - no chyba ze wyślesz przelew sprzedającemu - choć skoro cieszysz sie z przychodu to raczej wątpliwe że to zrobisz
.png)
wikol napisał(a):bluesman napisał(a):kupiłem komplet manetek xtr-a 2x10 za pobraniem, a przyszły mi ot takKwota mojego przychodu jest znaczna gdyby co
Jeśli w systemie sklepowym było pobranie to raczej pomyłka listonosza.
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):wikol napisał(a):bluesman napisał(a):kupiłem komplet manetek xtr-a 2x10 za pobraniem, a przyszły mi ot takKwota mojego przychodu jest znaczna gdyby co
Jeśli w systemie sklepowym było pobranie to raczej pomyłka listonosza.
I ten listonosz czy kurier zapłaci za swoją pomyłkę z własnej kieszeniJak można się cieszyć i chwalić czymś takim
![]()
Kapitańska Baba napisał(a):bluesman napisał(a):kupiłem komplet manetek xtr-a 2x10 za pobraniem, a przyszły mi ot takKwota mojego przychodu jest znaczna gdyby co
To się nazywa zwykła kradzież - no chyba ze wyślesz przelew sprzedającemu - choć skoro cieszysz sie z przychodu to raczej wątpliwe że to zrobisz
.png)
Chyba tylko Ty coś żartobliwego widzisz w swoim wpisie, bo nawet buźki wskazują na to, że się cieszysz, a nie że to żart...bluesman napisał(a): ale żartobliwy kontekst jak widać komuś umknął
.png)
piekara114 napisał(a):Chyba tylko Ty coś żartobliwego widzisz w swoim wpisie, bo nawet buźki wskazują na to, że się cieszysz, a nie że to żart...bluesman napisał(a): ale żartobliwy kontekst jak widać komuś umknął

.png)
bluesman napisał(a):Jak widać ważne jest kto coś napisał, a nie co i w jaki sposóbw pewnej relacji prawie codziennie jest mowa o piciu alkoholu czy można zatem sądzić, że piszący i dorośli uczestnicy wymienieni w relacji są alkoholikami ? i nazwać rzecz po imieniu ?
.png)
wikol napisał(a):bluesman napisał(a):Jak widać ważne jest kto coś napisał, a nie co i w jaki sposóbw pewnej relacji prawie codziennie jest mowa o piciu alkoholu czy można zatem sądzić, że piszący i dorośli uczestnicy wymienieni w relacji są alkoholikami ? i nazwać rzecz po imieniu ?
Napisałeś o kwocie przychodu więc....wszystko jasne
.png)
bluesman napisał(a):wikol napisał(a):bluesman napisał(a):Jak widać ważne jest kto coś napisał, a nie co i w jaki sposóbw pewnej relacji prawie codziennie jest mowa o piciu alkoholu czy można zatem sądzić, że piszący i dorośli uczestnicy wymienieni w relacji są alkoholikami ? i nazwać rzecz po imieniu ?
Polecamart. 304 § 1. KK Każdy, dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub Policję....
Do dzieła
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):bluesman napisał(a):wikol napisał(a):bluesman napisał(a):Jak widać ważne jest kto coś napisał, a nie co i w jaki sposóbw pewnej relacji prawie codziennie jest mowa o piciu alkoholu czy można zatem sądzić, że piszący i dorośli uczestnicy wymienieni w relacji są alkoholikami ? i nazwać rzecz po imieniu ?
Polecamart. 304 § 1. KK Każdy, dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub Policję....
Do dzieła
Zamiast trzaskać paragrafami po prostu wykaż się że uiściłeś należną płatność i rozwiej wszelkie wątpliwości