dids76 napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):W obecnej sytuacji to nie wiem, czy się cieszyć czy nie (bo nie lubię takiej formy) ale dostałem lojalkę na 12 miesięcy w pracy - za szkolenie, na które nam pozwolili iść
Czyli że jak się zwolnisz to musisz kasę za szkolenie oddać? Możesz sobie nią podetrzeć co chceszZrobiliśmy pracownikowi uprawnienie A1,E2,E3,D1,D2,D3, podesty ruchome i wózki jezdniowe, a on po 2 miesiącach się zwolnił. Nie było jak ściągnąć kasy, można ewentualnie do sądu oddać w co nikt się bawić nie chciał
Wiem, musieliby mi na to fakturę wystawić, etc (czyli jak to u nas nie działa bo z niejednym próbowali) ale z kolegami znaleźliśmy, że chyba ktoś się pomylił - szkolenie normalnie kosztuje (np. w Altkom) 2800-3600 zł netto a tu jakaś kosmiczna cena na ponad 10k. Mnie się wydaje, że ta duża dycha to za nas trzech a nie od łebka
Kurde, książki z tymi samymi kursami są tańsze xD

Zrobiliśmy pracownikowi uprawnienie A1,E2,E3,D1,D2,D3, podesty ruchome i wózki jezdniowe, a on po 2 miesiącach się zwolnił. Nie było jak ściągnąć kasy, można ewentualnie do sądu oddać w co nikt się bawić nie chciał .png)
.png)
.png)
.png)