Niech, by tylko Ktoś coś robił przeciw niemu.
.png)
wikol napisał(a):Dziś o północy kończy mi się kwarantanna. Czekam na wyniki testu od zeszłej środy. Teoretycznie idę jutro do pracy. Mam brać urlop czy zwolnienie. Nie wiem.
.png)
walp napisał(a):wikol napisał(a):Dziś o północy kończy mi się kwarantanna. Czekam na wyniki testu od zeszłej środy. Teoretycznie idę jutro do pracy. Mam brać urlop czy zwolnienie. Nie wiem.
Nie znam Twojej sytuacji, ale ja skorzystałbym z urlopu, tym bardziej, że mam niewykorzystany urlop za ubiegły rok. Jest to lepsze rozwiązanie z punktu widzenia ekonomicznego przedsiębiorstwa.
.png)
.png)
amatus1 napisał(a):Zero deszczu tylko wiatr, wiatr, wiatr...
.png)
.png)
Mój syn był na kwarantannie sanepidowskiej tylko 3 dni, ponieważ 11 dni wcześniej miał kontakt z osobą zakażoną. Ta osoba, przebywała na zwolnieniu lekarskim od tych 11 dni, oczywiście zwolnienie było unikiem od chodzenia do pracy by się nie zarazić a do zakażenia doszło w domu od ojca, najprawdopodobniej wtedy gdy już do pracy nie chodziławikol napisał(a):walp napisał(a):wikol napisał(a):Dziś o północy kończy mi się kwarantanna. Czekam na wyniki testu od zeszłej środy. Teoretycznie idę jutro do pracy. Mam brać urlop czy zwolnienie. Nie wiem.
Nie znam Twojej sytuacji, ale ja skorzystałbym z urlopu, tym bardziej, że mam niewykorzystany urlop za ubiegły rok. Jest to lepsze rozwiązanie z punktu widzenia ekonomicznego przedsiębiorstwa.
Gadałem z Policją przed chwilą. Teoretycznie mogę już wyjść po północy ale....nie mam wyników. Kwestia odpowiedzialności i sumienia.
U mnie chlapnęło jak ksiądz kropidłem i nawet kurzu nie przykryłopääkäyttäjä napisał(a):amatus1 napisał(a):Zero deszczu tylko wiatr, wiatr, wiatr...
U nas była ulewa, burza, znowu ulewa a potem wyszło słońce. Spoko, może ziemia na działce nie będzie taka sucha...
maslinka napisał(a):Po niemal upalnej niedzieli, wczorajszych ulewach i burzach, teraz właśnie pada śnieg
Andzik napisał(a):Wyprawa do sklepu po mleko trwająca 10 min, a nie 45 jak w poprzednim tygodniu (ten sam dzień tyg., ta sama godzina)
.png)