Bravik napisał(a):Drożdże sprzedają się w tej chwili tonami. Co jest przyczyną? Bóg jeden wie.
Drożdże służą nie tylko do pieczenia

.png)
Bravik napisał(a):Drożdże sprzedają się w tej chwili tonami. Co jest przyczyną? Bóg jeden wie.

sito_zabrze napisał(a):Bravik napisał(a):Drożdże sprzedają się w tej chwili tonami. Co jest przyczyną? Bóg jeden wie.
.png)
Bravik napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Bravik napisał(a):Drożdże sprzedają się w tej chwili tonami. Co jest przyczyną? Bóg jeden wie.
Szukamy leku na koronawirus? Słyszałem, że największe postępy są na Podlasiu.

sito_zabrze napisał(a):Jak brakło nagle w sklepach spirytusu i srodków do odkażania to jak myślisz czym się wspomogłem ?![]()
Lekko się rozkopało z wodą i jest jak talala
.png)
anakin napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Jak brakło nagle w sklepach spirytusu i srodków do odkażania to jak myślisz czym się wspomogłem ?![]()
Weź pod uwagę, że do żadnej poradni się teraz nie dostaniesz.![]()
Nie wiem nawet czy będzie miał kto z Tobą porozmawiać.
.png)
Bravik napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Bravik napisał(a):Drożdże sprzedają się w tej chwili tonami. Co jest przyczyną? Bóg jeden wie.
Szukamy leku na koronawirus? Słyszałem, że największe postępy są na Podlasiu.
.png)
anakin napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Jak brakło nagle w sklepach spirytusu i srodków do odkażania to jak myślisz czym się wspomogłem ?![]()
.png)
dids76 napisał(a):anakin napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Jak brakło nagle w sklepach spirytusu i srodków do odkażania to jak myślisz czym się wspomogłem ?![]()
Jak ma tego więcej to chętni do rozmowy by się znaleźli![]()
![]()
![]()

.png)
krutom napisał(a):I już wiemy, o co chodzi z tymi drożdżami![]()
Zagadka papieru nadal niewyjaśniona.
.png)
.png)