naturysta-06 napisał(a):Ciekaw jestem jak skuteczna do dezynfekcji będzie rakija?
Ja czuję się na razie dobrze, ale zostało mi już tylko pół butelki. Co dalej będzie, zobaczymy.

.png)
wikol napisał(a):Został mi niecały litr Rakiji z Medjugorie. Właśnie ją pije oglądając na żywo koncert na YT Darii Zawiałow. Polecam.
.png)

.png)
yzedef napisał(a):wikol napisał(a):Został mi niecały litr Rakiji z Medjugorie. Właśnie ją pije oglądając na żywo koncert na YT Darii Zawiałow. Polecam.
No widzisz Ty się martwisz czy wystarczy a ja w tym roku robiąc porządki w barku parę flaszek i rodzaji tego trunku zutylizowałem w WC. Jakoś nie po drodze mi ostatnio z % a to od dawna stało i tylko miejsce w barku zajmowało. Jakoś od dłuższego czasu zakończyłem zachwyty nad Rakiją, zdecydowanie bardziej wolę jakiś koniak lub whisky.
Miłego oglądania!
Łukasz789 napisał(a):Przelewacie czy trzymacie rakije z tych plastikowych butelkach? Bo ja zawsze przelewam.
Łukasz789 napisał(a):Nie do końca, moje kuzynostwo przetrzymuje w plastiku. Twierdz ,ze z takiego naczynia ma niepowtarzalny smak i klimat. Dlatego pytam.
.png)
Ural napisał(a):yzedef napisał(a):wikol napisał(a):Został mi niecały litr Rakiji z Medjugorie. Właśnie ją pije oglądając na żywo koncert na YT Darii Zawiałow. Polecam.
No widzisz Ty się martwisz czy wystarczy a ja w tym roku robiąc porządki w barku parę flaszek i rodzaji tego trunku zutylizowałem w WC. Jakoś nie po drodze mi ostatnio z % a to od dawna stało i tylko miejsce w barku zajmowało. Jakoś od dłuższego czasu zakończyłem zachwyty nad Rakiją, zdecydowanie bardziej wolę jakiś koniak lub whisky.
Miłego oglądania!
No wie kolega yzedef. Kolega winien zostać surowo ukarany na forum za niszczenie dziedzictwa kultury chorwackiej. Jak tak można. Kolega wykazał się wielką lekkomyślnością i kompletnym brakiem odpowiedzialności. Postawa wielce niegodna miana Cromaniaka, żeby nie powiedzieć antyspołeczna.

Łukasz789 napisał(a):Nie do końca, moje kuzynostwo przetrzymuje w plastiku. Twierdz ,ze z takiego naczynia ma niepowtarzalny smak i klimat. Dlatego pytam.