U mnie żadnej zimy ale kominek co wieczór, mimo że w dzień można sie opalać to jednak w nocy temperatury minusowe a ja nie cierpię chłoduKapitańska Baba napisał(a):Kilka dni temu się opalałam a dziś![]()
Smuci mnie powrót zimy...
.png)
bluesman napisał(a):Wraca zimasuper śnieżyca w NS
.png)
bluesman napisał(a):popatrz za okno znowu prószy

maslinka napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):maslinka napisał(a):Po niemal upalnej niedzieli, wczorajszych ulewach i burzach, teraz właśnie pada śnieg
GDZIE?
W Gliwicach. Już nie sypie, wyszło słońce... Kwiecień - plecień

.png)
ruzica napisał(a):Ucieszył mnie zamknięty dziś sklep mięsny. Dzięki temu będzie trzeba pójść tam jutro= dodatkowy pretekst do wyjścia z domu![]()
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):ruzica napisał(a):Ucieszył mnie zamknięty dziś sklep mięsny. Dzięki temu będzie trzeba pójść tam jutro= dodatkowy pretekst do wyjścia z domu![]()
Tylko pamiętaj, że jutro wyjście z maseczką ... bo razie mandatu mięso lub wędlina podrożeje o 500 zł.
.png)
.png)
Gonzales napisał(a):zadzwonił telefon i ku moje mu zdumieniu tenże lekarz pyta mnie czy jutro odpowiada mi termin wizyty bo skontaktował się z drugą przychodnią w której pracuje i załatwił mi tam wizytę u okulisty
Ze zdumienia opadła mi szczęka i wróciła wiara w ludzi.
Pozdrowienia.

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Czyli chyba jeszcze wizyta u dentysty...![]()
Też może być problem kiedy...
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):W obecnej sytuacji to nie wiem, czy się cieszyć czy nie (bo nie lubię takiej formy) ale dostałem lojalkę na 12 miesięcy w pracy - za szkolenie, na które nam pozwolili iść
Zrobiliśmy pracownikowi uprawnienie A1,E2,E3,D1,D2,D3, podesty ruchome i wózki jezdniowe, a on po 2 miesiącach się zwolnił. Nie było jak ściągnąć kasy, można ewentualnie do sądu oddać w co nikt się bawić nie chciał