Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 29.04.2020 17:55

Plan otwarcia galerii :? zamiast zakładów fryzjerskich No ale te drugie tyle kasy nie generują.... Ciekawe jaki ruch w galriach będzie za tydzień....
Andzik
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Andzik » 29.04.2020 18:14

piekara114 napisał(a):Plan otwarcia galerii :? zamiast zakładów fryzjerskich No ale te drugie tyle kasy nie generują.....

No bo przecież do salonów fryzjerskich i kosmetycznych chodzą tylko "puste panienki", dla których liczy się tylko wygląd itp :roll:
A nikt nie bierze pod uwagę, że te "puste panienki" są obsługiwane przez ludzi, którzy dzięki tej pracy mają co jeść i gdzie mieszkać.

Bardzo mnie denerwuje takie jednostronne podejście - nie trzeba otwierać, bo przecież wygląd nie jest najważniejszy. A nikt nie bierze pod uwagę, że w większości są to małe firmy, których właściciele niedługo nie będą mieli za co żyć.

P.S.
Żeby nie było - według powyższego jestem pustą panienką ;)
Trajgul
Cromaniak

Postnapisał(a) Trajgul » 29.04.2020 18:34

To faceci są w większej potrzebie niż "puste panienki". My musimy, wy możecie ;)
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 29.04.2020 18:55

Faceci w większej potrzebie? Maszynka i jedziemy. Od lat Pana M. sama obcinam co 3 tyg.
tony montana
Weteran

Postnapisał(a) tony montana » 29.04.2020 19:21

piekara114 napisał(a):Faceci w większej potrzebie? Maszynka i jedziemy. Od lat Pana M. sama obcinam co 3 tyg.

Na "Terminatora" ? ;)
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 29.04.2020 19:27

Nie... fachowo, chyba trójeczką jadę, taki średni ruch miejski :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2020 19:28

tony montana napisał(a):
piekara114 napisał(a):Faceci w większej potrzebie? Maszynka i jedziemy. Od lat Pana M. sama obcinam co 3 tyg.

Na "Terminatora" ? ;)

Po wojskowemu ;) Też mam maszynkę, strzygę się na 5 mm ale i tak z reguły chodzę do fryzjera :mrgreen:

Urlopu dzień trzeci dobiega końca. Trzeba się za Azure do nauki wziąć bo w poniedziałek egzamin... :roll:
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 29.04.2020 19:29

Dziecko za kilka dni wraca do treningów. Hurrrrraaaaaa!!!!!!!!!!
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2020 22:47

labusm napisał(a):no to zdrowia życzę :papa:

Kapitańska Baba napisał(a):100 lat!!!!! Serdeczności!!!!!

bluesman napisał(a):Nie patrzeć w kalendarz :) zdrowia życzę ;)

Andzik napisał(a):Sto lat!!!

Dziękuję :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.04.2020 22:49

lawenda80 napisał(a):cieszę się,że piątek wolny
smutno bo odwołali mi operacje

U mnie podobnie, miałem mieć zabieg 22 kwietnia, przenieśli na grudzień :(
Trajgul
Cromaniak

Postnapisał(a) Trajgul » 30.04.2020 06:20

Jeśli facet potrzebuje tylko maszynki to ok. W pracy kilku kumpli obcięło się gdzieś w podziemiu fryzjerskim. Ja wczoraj wysłałem 2 zapytania do fryzjerek z rodziny. Obie odmówiły ;)
A inna znajoma fryzjerka nie"zajmuje" się facetami. A poza tym u kobiety po 2 miesiącach nie widać żadnej różnicy, a spójrz na faceta...

Znalezione:
IMG_20200430_075218.jpg
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 30.04.2020 07:57

Trajgul napisał(a): A poza tym u kobiety po 2 miesiącach nie widać żadnej różnicy, a spójrz na faceta...
:lol: :lol: :lol: Zwłaszcza odrostów u "naturalnych" blondynek....
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 30.04.2020 07:57

Ucieszyło, bo dziś czwartek, a jakby piątek, ale na szczęście czwartek i 3 dni wolnego :mrgreen:
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 30.04.2020 08:21

Wczorajszy deszcz.... :hearts: :lol: :twisted:

Ja już od ponad roku nie chodzę do fryzjera.
Ciotka pokazała Aśce jak się operuje maszynką, kupiliśmy nową za 130zł i raz w miesiącu ja i młody jesteśmy obsłużeni. Przestałem chodzić ponieważ ciężko było wejść z ulicy i zostać obciętym. Wszystko na zapisy..... Kiedyś Zakład teraz Salon.... Maszynka zwróciła się w pół roku. No i żeby nie było nie jestem golony na całym łbie na jedną wysokość, Aśka to bardzo zdolna dziołcha :oczko_usmiech: :mrgreen:
Trajgul
Cromaniak

Postnapisał(a) Trajgul » 30.04.2020 08:56

piekara114 napisał(a): :lol: :lol: :lol: Zwłaszcza odrostów u "naturalnych" blondynek....

Tak mnie to zainspirowało :lol: , że aż żony się zapytałem jak to u niej wygląda. Farbuje się sama co miesiąc, fryzjerka ją widzi ze 3 razy w roku. Ja natomiast muszę chodzić co miesiąc.

sito_zabrze napisał(a):Ciotka pokazała Aśce jak się operuje maszynką, kupiliśmy nową za 130zł i raz w miesiącu ja i młody jesteśmy obsłużeni. Przestałem chodzić ponieważ ciężko było wejść z ulicy i zostać obciętym. Wszystko na zapisy..... Kiedyś Zakład teraz Salon.... Maszynka zwróciła się w pół roku.

Ja tak robiłem 15-20 lat temu, jak krótki fryz na 0,3 albo 0,6 był w modzie. Kumple, bracia i ojcowie wtedy się tak obcinali. Od dawna jest inaczej i fryzjerzy męscy mają pełne ręce roboty.
A tak poza tym, to sam sobie tego fryzjera nie wymyśliłem, w necie pełno żartów na ten temat. W normalnym życiu też się o tym gada, nawet faceci. Jest to usługa pierwszej potrzeby w chwili obecnej ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 940
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone