.png)
.png)
croktoś napisał(a):empire13 napisał(a):Cieszy mnie zaczynający się jutro 17-dniowy urlop. Część (jeszcze nie wiem, ile) spędzę w Chorwacji. Najpierw jednak Austria (trzeci raz w ciągu ostatnich 12 miesięcy) i Słowenia, a później przy okazji Triest.
Wspaniały plan!
.png)
empire13 napisał(a):croktoś napisał(a):empire13 napisał(a):Cieszy mnie zaczynający się jutro 17-dniowy urlop. Część (jeszcze nie wiem, ile) spędzę w Chorwacji. Najpierw jednak Austria (trzeci raz w ciągu ostatnich 12 miesięcy) i Słowenia, a później przy okazji Triest.
Wspaniały plan!
Też tak sądzę![]()
Wczoraj nieplanowana wizyta w Lublanie. Dzisiaj kolacja w Piranie. Dokładnie w Sarajevo 84
W tym roku na tereny jugosłowiańskie się nie zanosi.
.png)
te kiero napisał(a):empire13 napisał(a):croktoś napisał(a):empire13 napisał(a):Cieszy mnie zaczynający się jutro 17-dniowy urlop. Część (jeszcze nie wiem, ile) spędzę w Chorwacji. Najpierw jednak Austria (trzeci raz w ciągu ostatnich 12 miesięcy) i Słowenia, a później przy okazji Triest.
Wspaniały plan!
Też tak sądzę![]()
Wczoraj nieplanowana wizyta w Lublanie. Dzisiaj kolacja w Piranie. Dokładnie w Sarajevo 84
Ja zaczynam 16tkę za 2 tygodnie, ale kierunek wschodnio-bałkański. Delikatnie popsuły humor rusztowania na jednej atrakcji, ale to tylko jedna z kilkunastu więc spoko.
Natomiast pirańskiego Sarajeva'84 zazdroszczęW tym roku na tereny jugosłowiańskie się nie zanosi.
Chętnie zobaczyłbym relacyję
.png)
empire13 napisał(a):Udanego urlopu życzę. Gdzie dokładnie jedziecie?
empire13 napisał(a):BTW odwiedziłem dwa dni temu min Wodospad Peričnik,
który chyba ty polecałeś, za co dziękuję.
empire13 napisał(a):A co do relacji. Nawet zastanawiałem się czy coś nie wrzucać w trakcie. Niestety co chwilę GE a i zdjęć bez pomniejszenia nie da się zamieścić.
.png)
empire13 napisał(a):BTW odwiedziłem dwa dni temu min Wodospad Peričnik,
który chyba ty polecałeś, za co dziękuję.
Ale relacji nie pisałam i nie zanosi się... Dzisiaj kilka razy próbowałam wejść na forum. Tylko dla baaardzo cierpliwych
Tak cierpliwa to ja byłam może 20 lat temu 
.png)