.png)
.png)
.png)
bluesman napisał(a):Akurat do tego mechanika mam zaufanie i serwisowałem wszystkie auta. Jesteś w lepszej sytuacji, bo masz gdzie przetoczyć i gdzie trzymać auto. Mój mechanik nie zajmuje się przetaczaniem i z czystym sumieniem nie miał mi kogo polecić w pobliżu, a ta czynność wymaga jednak i dobrej tokarki i umiejętności. Suma jaką zapłaciłem nie była kosmiczna i mam czyste sumienie tarcze w Alpach z pewnością się dogrzeją jak wrócę z CroNa pewno będę uważał przy docieraniu. Kwota, którą wymieniłeś to tylko pewnie samo przetaczanie, a sam je ściągałeś i zakładałeś ?
.png)
.png)

.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Ucieszyło.
Właśnie zarezerwowaliśmy nocleg tranzytowy w Serbii. Cena za trzy osoby - 109 zł. Na obrzeżach Chorwacji o takiej cenie mogę pomarzyć. Na miejscu restauracja, pewnie będzie smaczna kolacja i potem śniadanie - nie spodziewam się zaporowych cen
I basen dostępny, Internet też w cenie
.png)
qra69 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Ucieszyło.
Właśnie zarezerwowaliśmy nocleg tranzytowy w Serbii. Cena za trzy osoby - 109 zł. Na obrzeżach Chorwacji o takiej cenie mogę pomarzyć. Na miejscu restauracja, pewnie będzie smaczna kolacja i potem śniadanie - nie spodziewam się zaporowych cen
I basen dostępny, Internet też w cenie
Jakbyście byli gdzieś w okolicy Suboticy to polecam restauracje Basch House 1887

.png)
.png)
te kiero napisał(a):Ja to bym chętnie zobaczył ten lokalw tranzycie zarówno z RO jak i BG wyświetlały mi się i takie za 20eur za 2os
a pewnie i znalazłbym taniej
więc to jest alternatywa lecąc do GR i z otwartymi granicami.
Nie twierdze, że wszystkie tańsze kwatery są be, co komu pasuje.
.png)
te kiero napisał(a):Jedną noc dałoby się przeżyć.