Teraz tym bardziej nie muszę.
.png)
Trajgul napisał(a):A tak poza tym, to sam sobie tego fryzjera nie wymyśliłem, w necie pełno żartów na ten temat. W normalnym życiu też się o tym gada, nawet faceci. Jest to usługa pierwszej potrzeby w chwili obecnej
.png)
anakin napisał(a):W życiu u fryzjera nie byłem.![]()

Trajgul napisał(a):Nie mów, że nigdy nie korzystałeś z solarium, ani z salonu kosmetycznego, żeby zrobić manicure lub pedicure.
Trajgul napisał(a):Są tu jeszcze zwolennicy szarego mydła i wody Przemysławki?
Trajgul napisał(a):Jeszcze parę tygodni i będę wyglądał jak ......

sito_zabrze napisał(a):Wczorajszy deszcz....![]()
![]()
![]()
Ja już od ponad roku nie chodzę do fryzjera.
Ciotka pokazała Aśce jak się operuje maszynką, kupiliśmy nową za 130zł i raz w miesiącu ja i młody jesteśmy obsłużeni. Przestałem chodzić ponieważ ciężko było wejść z ulicy i zostać obciętym. Wszystko na zapisy..... Kiedyś Zakład teraz Salon.... Maszynka zwróciła się w pół roku. No i żeby nie było nie jestem golony na całym łbie na jedną wysokość, Aśka to bardzo zdolna dziołcha![]()
Było to lat temu ...dzieści..png)
Bravik napisał(a):
Żona strzygła mnie dwa razy. Pierwszy i ostatniPo zabiegu musiałem ostrzyć się na jeża. Nie wyszło jej to za dobrze
Było to lat temu ...dzieści.
I tak już zostało....png)
Kapitańska Baba napisał(a):Bravik napisał(a):
Żona strzygła mnie dwa razy. Pierwszy i ostatniPo zabiegu musiałem ostrzyć się na jeża. Nie wyszło jej to za dobrze
Było to lat temu ...dzieści.
Ja swojego męża strzygę od wielu wielu lat - po tym jak pilnie chciał skorzystać z fryzjera - i w trzech zakładach po kolei mimo że nie było ani jednego klienta kazali mu sie umówić na termin i gdzinę. Tak sie zirytował ze kupił maszynkę w drodze od ostatniego fryzjera.
Nie powiem - byłam cała spocona ze strachu przed pierwszym razem ale wyszło okI tak już zostało...
On w zamian również od wielu lat nakłada mi hennę na włosyCoś za coś
dids76 napisał(a):Kończę Home Office i od poniedziałku wracam do biura, nigdy nie przypuszczałem że mnie to ucieszy![]()
![]()
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):dids76 napisał(a):Kończę Home Office i od poniedziałku wracam do biura, nigdy nie przypuszczałem że mnie to ucieszy![]()
![]()
My mamy jeszcze do końca maja...
anakin napisał(a):W życiu u fryzjera nie byłem.![]()
.png)
walp napisał(a):dids76 napisał(a):Kończę Home Office i od poniedziałku wracam do biura, nigdy nie przypuszczałem że mnie to ucieszy![]()
![]()
A ja kontynuuję i bardzo mnie to cieszy.