Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2020 09:28

yzedef napisał(a):Współczuje oraz dużo zdrowia dla syna, taka błaha sprawa jak deska, a teraz dla Was dużo stresu a dla syna kilka miesięcy wyjęte z życiorysu.
Te deski itp. są bardzo niebezpieczne wbrew pozorom, mój syn też kiedyś wszedł na córki deskę i tak gruchnął, że myśleliśmy iż będzie skomplikowane złamanie ręki... teraz deska stoi od roku nie używana... ja nawet nie próbowałem na to stawać.

Życzenia oczywiście przekażę. Dzięki.
Ciężko się walczy z czyjąś pasją. Co do deski - stanąć na tym czymś to już wyczyn, ale zjeżdżać z prędkością ok. 100 km/h to już szaleństwo, a takie prędkości osiągał. Dobrze, że zonk był tylko przy pięćdziesiątce.
Teraz prawdopodobnie ze sportów ekstremalnych to mu szachy heksagonalne i bingo z dziadkami zostaną. :oczko_usmiech:
Ostatnio edytowano 02.05.2020 20:31 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2020 09:34

bluesman napisał(a):
Bravik napisał(a):U syna też miało być pięknie. Trochę relaksu na longboardzie na Agrykoli skończyło się potrójnym złamaniem i operacją. :(

poważnie ??? jak pech to pech :( czym się :papa:

Nie, to zdjęcia to fotomontaż :mrgreen: Z drugiej strony, jakby człowiek wiedział, że się wywróci, to by z domu nie wychodził. 15 lat różnych sportów ekstremalnych bez większych kontuzji w końcu musiało się zemścić.
Ja się trzymam, gorzej syn, bo jest uziemniony. Dobrze, że kontuzja nie będzie miała większego wpływu na jego pracę. :papa:
Ural
Cromaniak

Postnapisał(a) Ural » 02.05.2020 13:07

Brevik niech się Syn nie obżera słodyczami. Jest to największe zagrożenie, a nie noga. Nie kupuj słodyczy, a lodówkę zamknij na kłódkę. Na lodówce zawieś kartkę ze stałymi godzinami otwarcia 3 razy dziennie po 15 minut.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2020 13:13

Ural napisał(a):Brevik niech się Syn nie obżera słodyczami. Jest to największe zagrożenie, a nie noga. Nie kupuj słodyczy, a lodówkę zamknij na kłódkę. Na lodówce zawieś kartkę ze stałymi godzinami otwarcia 3 razy dziennie po 15 minut.

Po czym wnosisz, że się obżera. A na marginesie syn ma trzydziestkę na karku. Poza tym Oral nie przeinaczaj nicków. :papa:
Ural
Cromaniak

Postnapisał(a) Ural » 02.05.2020 13:22

Bravik napisał(a):
Ural napisał(a):Brevik niech się Syn nie obżera słodyczami. Jest to największe zagrożenie, a nie noga. Nie kupuj słodyczy, a lodówkę zamknij na kłódkę. Na lodówce zawieś kartkę ze stałymi godzinami otwarcia 3 razy dziennie po 15 minut.

Po czym wnosisz, że się obżera. A na marginesie syn ma trzydziestkę na karku. Poza tym Oral nie przeinaczaj nicków. :papa:

A co to Bravik po trzydziestce to się nic nie je. Radzę Ci pilnuj go. Zresztą Ty jesteś Bravik vel Morski Pas.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2020 13:32

Ural napisał(a):
Bravik napisał(a):

A co to Bravik po trzydziestce to się nic nie je. Radzę Ci pilnuj go. Zresztą Ty jesteś Bravik vel Morski Pas.

Ural, ty to chyba chory jesteś, jak kogoś nie zaczepisz. Co do syna, myślę, że chciałbyś mieć jego sylwetkę. Bez odbioru
Ural
Cromaniak

Postnapisał(a) Ural » 02.05.2020 14:15

C to taki impulsywny i zadufany jak Narcyz. Spokojnie...... zapal, wypij i odstresuj się. Chyba masz poczucie humoru, a nie klapki na oczach.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.05.2020 14:34

Ural napisał(a):C to taki impulsywny i zadufany jak Narcyz. Spokojnie...... zapal, wypij i odstresuj się. Chyba masz poczucie humoru, a nie klapki na oczach.

A może uświadom sobie, że nie każdemu odpowiada Twoje poczucie humoru. I skończ z tą tanią pseudo-psychoanalizą. Jeszcze raz - bez odbioru
Ural
Cromaniak

Postnapisał(a) Ural » 02.05.2020 14:52

Jednak nerwowy. Trudno zamykam temat.
naturysta-06
Koneser

Postnapisał(a) naturysta-06 » 02.05.2020 15:23

Ucieszyło mnie, że od 2 dni (wprawdzie przelotnie) pada deszcz. Czekaliśmy na to ponad miesiąc. Od razu w ogrodzie widać soczystą zieleń! :D
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 02.05.2020 16:14

Bravik napisał(a):
bluesman napisał(a):
Bravik napisał(a):U syna też miało być pięknie. Trochę relaksu na longboardzie na Agrykoli skończyło się potrójnym złamaniem i operacją. :(

poważnie ??? jak pech to pech :( czym się :papa:

Nie, to zdjęcia to fotomontaż :mrgreen: Z drugiej strony, jakby człowiek wiedział, że się wywróci, to by z domu nie wychodził. 15 lat różnych sportów ekstremalnych bez większych kontuzji w końcu musiało się zemścić.
Ja się trzymam, gorzej syn, bo jest uziemniony. Dobrze, że kontuzja nie będzie miała większego wpływu na jego pracę. :papa:

Znam ten ból zwłaszcza w sytuacji, kiedy dotyczy to aktywnej osoby. Ktoś kto się mało rusza nie odczuwa aż tak dyskomfortu
Kapitańska Baba
Weteran

Postnapisał(a) Kapitańska Baba » 02.05.2020 19:52

Bardzo ucieszyła mnie pierwsza w tym roku popołudniowa przejażdżka rowerowa z mężem. Teraz będzie już tylko częściej :wink:

95643242_174237907133001_2270969025821409280_n.jpg
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 02.05.2020 19:59

Ponad półtora roku remontu drogi w Wiśle + mostki i końca nie widać :x Jechałem z przekonaniem, że nie będę stać w korkach jak ostatnio. W tym kraju się nie da. Jedyny plus, że na wahadłach szybko trafiało się zielone. Mam nadzieję, że do jesieni zakończą. W sumie, to Ktoś na dwa lata ustawił sobie kontakt i ma pracę. Przez koronę pewnie jeszcze pociągną kilka m-cy :roll:
maslinka
Weteran

Postnapisał(a) maslinka » 02.05.2020 21:20

A mnie ucieszyła pierwsza w tym sezonie górska wędrówka :D

Łazikowaliśmy w Beskidzie Żywieckim. W sumie udało się zrobić pętelkę 15 km. Posiedzieliśmy trochę na Małej Rycerzowej, z której było widać Pilsko, słowackie Tatry Zachodnie, Niskie Tatry i Małą Fatrę :D

Pięknie było! Niesamowita widoczność:

IMG_9113 (Custom).JPG

IMG_9115 (Custom).JPG

IMG_9066 (Custom).JPG

Tatry Zachodnie:

IMG_9097 (Custom).JPG

IMG_9076 (Custom).JPG

Mała Fatra:

IMG_9078 (Custom).JPG

Odpoczynek przed bacówką:

IMG_9070 (Custom).JPG

Udało się zdążyć wrócić do samochodu przed ulewą, która w sumie też cieszy :mrgreen:
Nefer
Koneser

Postnapisał(a) Nefer » 03.05.2020 09:06

Zazdroszczę górskiego łazikowania.
Daj jeszcze, proszę, parę zdjęć i napisz, jaką trasą szliście :) . Niech chociaż człowiek wirtualnie się trochę nasyci górskimi widokami. :wink: .
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 944
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone