sito_zabrze napisał(a):Ja jestem karakan. Ledwo 167cm. Mąż Veroniki gdyby we mnie wjechał (...)
Aaaaaaaaaa, o to chodzi.
A ja myślałem, że Wy wódkę będziecie pić.

.png)
anakin napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja jestem karakan. Ledwo 167cm. Mąż Veroniki gdyby we mnie wjechał (...)
Aaaaaaaaaa, o to chodzi.
A ja myślałem, że Wy wódkę będziecie pić.![]()
anakin napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja jestem karakan. Ledwo 167cm. Mąż Veroniki gdyby we mnie wjechał (...)
Aaaaaaaaaa, o to chodzi.
.png)
sito_zabrze napisał(a):anakin napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja jestem karakan. Ledwo 167cm. Mąż Veroniki gdyby we mnie wjechał (...)
Aaaaaaaaaa, o to chodzi.
Będziemy sie alkoholizować ichniejszymi trunkami domowej roboty. Podobno nie oślepiają
.png)
yzedef napisał(a):sito_zabrze napisał(a):anakin napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja jestem karakan. Ledwo 167cm. Mąż Veroniki gdyby we mnie wjechał (...)
Aaaaaaaaaa, o to chodzi.
Będziemy sie alkoholizować ichniejszymi trunkami domowej roboty. Podobno nie oślepiają
Często piszesz tutaj na forum o alkoholu, chyba bardzo go lubisz ?. Pewnie w niektórych krajach mógłbyś już mieć problem i wizytę z urzędu czy nie za dużo Pan pije ?, nie potrzeba pomocy?... oczywiście nie do picia
.png)
greenrs napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Statystycznie chyba pojiżej średniej krajowej mam nadzieje
Zależy jak liczyć - na twarz czy na kilogram żywej wagi... Jeśli to drugie, to możesz mieć problem - sam napisałeś, że jesteś karakan

.png)
sito_zabrze napisał(a):greenrs napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Statystycznie chyba pojiżej średniej krajowej mam nadzieje
Zależy jak liczyć - na twarz czy na kilogram żywej wagi... Jeśli to drugie, to możesz mieć problem - sam napisałeś, że jesteś karakan
167cm / 90kg samych mięśni![]()

.png)
anakin napisał(a):Bravik napisał(a):Sparing taki... ?
Żeby tylko nie skończył jak Szpilka.
elka21 napisał(a):anakin napisał(a):Bravik napisał(a):Sparing taki... ?
Żeby tylko nie skończył jak Szpilka.
https://sport.onet.pl/boks/artur-szpilk ... ks/7vsxk3s
![]()