Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.10.2019 12:04

pääkäyttäjä napisał(a):
wikol napisał(a):Chce być jednocześnie i człowiekiem i moderatorem. Te dwie funkcje stanowczo się wykluczają.

No chyba jednak nie. Zwłaszcza w Hyde Parku. Ale Wy wiecie lepiej. Jak macie o to taki ból pleców, to z wątku, gdzie można gadać o wszystkim, zaczną wylatywać każde posty nie w temacie.

Tylko potem nie płaczcie, że robi się forum policyjne.

Czyli Hyde Park to nie Speaker's Corner ? Chytrze pomyślane 8)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2019 12:19

bluesman napisał(a):Czyli Hyde Park to nie Speaker's Corner ? Chytrze pomyślane 8)

Nice try Sauron ;) Smuci mnie, że nie znasz definicji forumowego hydeparku:

Hydepark - specjalny dział występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Nawet w Speaker's Corner w Hyde Parku, można było mówić co i o czym się chce byle nie obrażać królowej. Obecnie, również jest to możliwe o ile policja nie uzna, że temat łamie prawo bądź nie obraża innych (i nie jest ograniczony tylko do Speakers Corner). Internetowy hydepark niewiele się różni od tego rzeczywistego.

:roll:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.10.2019 18:21

pääkäyttäjä napisał(a):
bluesman napisał(a):Czyli Hyde Park to nie Speaker's Corner ? Chytrze pomyślane 8)

Nice try Sauron ;) Smuci mnie, że nie znasz definicji forumowego hydeparku:

Hydepark - specjalny dział występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim.

Nawet w Speaker's Corner w Hyde Parku, można było mówić co i o czym się chce byle nie obrażać królowej. Obecnie, również jest to możliwe o ile policja nie uzna, że temat łamie prawo bądź nie obraża innych (i nie jest ograniczony tylko do Speakers Corner). Internetowy hydepark niewiele się różni od tego rzeczywistego.

:roll:

Smuci mnie, że definicja jak widać definicją (akurat znałem), a życie życiem :( co kilka postów wyżej potwierdziłeś.
yzedef
Cromaniak

Postnapisał(a) yzedef » 23.10.2019 19:22

pääkäyttäjä napisał(a):Mnie smuci fakt, że ludzie bezrefleksyjnie reagują na zwrócenie uwagi i krytykę... bo "ich prawda jest najmojsza" :lol:

Z tego co obserwuję na forum, a w wolnej chwili często tu zaglądam (w sensie forum), obiektywnie w stwierdzeniu "ich prawda jest najmojsza" zdecydowanie królujesz i nie mam tu do Ciebie żadnych uprzedzeń oraz aluzji, taka tylko tam dygresja i wynik mych własnych wniosków i obserwacji.
Wielu ludzi pisze tutaj od lat, jest w wieku poważnym i dojrzałym czyli raczej reprezentują pewien "wyższy" poziom, dlatego takie machanie szabelką i rozstawianie po kątach jest dla mnie słabe.
Mnie właśnie to smuci, ale oczywiście wspieram duchem Karin! :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 23.10.2019 20:05

Każdy już chyba powiedział co chciał, więc na tym proponuję zakończyć ten temat, bo zdecydowanie nie prowadzi do niczego dobrego.

Dziś Liga Mistrzów i to mnie cieszy.
Kogoś jeszcze coś dzisiaj cieszy?
karin74
Cromaniak

Postnapisał(a) karin74 » 23.10.2019 20:12

yzedef napisał(a):
pääkäyttäjä napisał(a):Mnie smuci fakt, że ludzie bezrefleksyjnie reagują na zwrócenie uwagi i krytykę... bo "ich prawda jest najmojsza" :lol:

Z tego co obserwuję na forum, a w wolnej chwili często tu zaglądam (w sensie forum), obiektywnie w stwierdzeniu "ich prawda jest najmojsza" zdecydowanie królujesz i nie mam tu do Ciebie żadnych uprzedzeń oraz aluzji, taka tylko tam dygresja i wynik mych własnych wniosków i obserwacji.
Wielu ludzi pisze tutaj od lat, jest w wieku poważnym i dojrzałym czyli raczej reprezentują pewien "wyższy" poziom, dlatego takie machanie szabelką i rozstawianie po kątach jest dla mnie słabe.
Mnie właśnie to smuci, ale oczywiście wspieram duchem Karin! :D

Dzięki...pozdrawiam
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 23.10.2019 21:30

anakin napisał(a):Kogoś jeszcze coś dzisiaj cieszy?

Cieszy mnie, że mimo końca października za oknem ciepła i słoneczna pogoda. Cieszy mnie też, że na jutro zaplanowana kolejna wędrówka po naszych pięknych Beskidach :D
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 24.10.2019 07:20

Nie wiem czy każdy powiedział to co chciał, wierzę jednak, że wiele rzeczy może i prowadzi jednak do czegoś dobrego, czy support był aż tak potrzebny ?
Greenrs złośliwie wyrażę się tak, pogoda nie cieszy mnie :( : chciałbym by jeszcze przez miesiąc prało żabami na przemian ze śniegiem i każde wyjście na zewnątrz było ekstremalnym doznaniem, a z początkiem grudnia, kiedy już i dla mnie wyjdzie słońce było wszystko ok. :mrgreen:

Smuci mnie konieczność codziennego robienia sobie zastrzyków :(
lew
Cromaniak

Postnapisał(a) lew » 24.10.2019 08:29

...to" se "weź tabletki
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 24.10.2019 08:31

Aśka zaprosiła gości na sobotę :D
Parę Ukraińców którzy z nią pracują 8O
Zostają na noc 8O
Przywiozą swojski alkohol a Veronika ma ugotować coś tradycyjnego :mrgreen:

Podobno mają oboje mocne głowy, sprawdzimy :mrgreen: :oczko_usmiech:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 24.10.2019 08:54

lew napisał(a):...to" se "weź tabletki

Ucieszyło mnie, że "Mądrego to i warto posłuchać ..." :mrgreen:
a tak sobie dodam :) by nie "klepać"

Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.10.2019 20:45

sito_zabrze napisał(a):Aśka zaprosiła gości na sobotę :D
Parę Ukraińców którzy z nią pracują 8O
Zostają na noc 8O
Przywiozą swojski alkohol a Veronika ma ugotować coś tradycyjnego :mrgreen:

Podobno mają oboje mocne głowy, sprawdzimy :mrgreen: :oczko_usmiech:

Sparing taki... ? :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 24.10.2019 20:51

Bravik napisał(a):Sparing taki... ? :mrgreen:

Żeby tylko nie skończył jak Szpilka. :mrgreen:
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 24.10.2019 22:53

anakin napisał(a):
Bravik napisał(a):Sparing taki... ? :mrgreen:

Żeby tylko nie skończył jak Szpilka. :mrgreen:

Ja jestem karakan. Ledwo 167cm. Mąż Veroniki gdyby we mnie wjechał to byłbym jak Endriu Gołota z Lenoxem.... max pół rundy :oczko_usmiech: :mrgreen:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 25.10.2019 06:27

ale może mały ale byk ?

Zabieram się do odbudowy niekompletnej kupionej z grosze gitary Fender Squier Strat

IMG_20191025_080918.jpg

IMG_20191025_080929.jpg
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 877
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone