Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 18.10.2019 07:31

karin74 napisał(a):
Bravik napisał(a):Dziś odszedł nasz kochany psiak Tobiś. Był z nami od szczeniaka prawie 20 lat. Ciężko....

Nie mogę powiedzieć, że wiem co czujesz...bo kazdy z nas jest inny ale wiem że bardzo jest ciężko. ...10 lat temu musieliśmy uśpić naszego pieska...piękny owczarek niemiecki...i uwierz mi do dzisiaj myślę o nim...oj nie raz śni mi się....

Dzięki za dobre słowo....
wikol
Cromaniak

Postnapisał(a) wikol » 18.10.2019 14:12

Piękny wiek dla pieska. Najważniejsze że miał swoją kochającą rodzinę.
piekara114
Opiekun działu

Postnapisał(a) piekara114 » 18.10.2019 14:22

Piątek, jeszcze 41 min i weekend, który ma być piękny, więc może jakaś wycieczka będzie :D :D
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 20.10.2019 21:34

6 tygodni odpoczynku od sportu 8O
karin74
Cromaniak

Postnapisał(a) karin74 » 23.10.2019 08:48

Ja po dwóch dwunastkach w pracy...wolne
Zasmucił....(czytaj....wkurzył) wątek...
Mandaty i punkty karne za granicą
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2019 08:57

Mnie smuci fakt, że ludzie bezrefleksyjnie reagują na zwrócenie uwagi i krytykę... bo "ich prawda jest najmojsza" :lol:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.10.2019 09:01

mnie smuci to, że jestem smutny i nic mi się nie chce ... i muszę siedzieć na d. nawet do sklepu nie wyjdę ... i nikt mnie nie lubi :mrgreen:
Smuci mnie blokowanie wątków. Mimo, że spłodziłem wyjątkowo merytoryczny i bez emocji wpis nie udało mi się go zamieścić. Chowanie głowy w piasek to też sposób, i ta cholerna permanentna od rana mgła ...

p.s. czasem chodzi o sposób, inaczej podchodzi się do zatwardziałego recydywisty, a inaczej do zbłąkanej przypadkowo owieczki :)
Ostatnio edytowano 23.10.2019 09:23 przez bluesman, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2019 09:22

bluesman napisał(a):mnie smuci to, że jestem smutny i nic mi się nie chce ... i muszę siedzieć na d. nawet do sklepu nie wyjdę ... i nikt mnie nie lubi :mrgreen: Smuci mnie blokowanie wątków i permanentna od rana mgła ...

p.s. czasem chodzi o sposób, inaczej podchodzi się do zatwardziałego recydywisty, a inaczej do zbłąkanej przypadkowo owieczki :)

Z Tobą to jest tak, że jesteś jak niereformowalny recydywista i - idąc tropem powieści detektywistycznych: złoczyńca i stróż prawa witają się jak kumple, choć stoją po dwóch stronach barykady ;)

Blokowanie wątków to zabieg czysto porządkowy a nie zamykanie komuś ust. Co do sposobu podejścia - prawo obowiązuje wszystkich tak samo ale wyraźnie prosiłem i upominałem... nie dostosowanie się do tej "prośby" skutkowało już nie pouczeniem a mandatem (skoro dla niektórych to forum policyjne).
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.10.2019 09:25

pääkäyttäjä napisał(a):
bluesman napisał(a):mnie smuci to, że jestem smutny i nic mi się nie chce ... i muszę siedzieć na d. nawet do sklepu nie wyjdę ... i nikt mnie nie lubi :mrgreen: Smuci mnie blokowanie wątków i permanentna od rana mgła ...

Z Tobą to jest tak, że jesteś jak niereformowalny recydywista i - idąc tropem powieści detektywistycznych: złoczyńca i stróż prawa witają się jak kumple, choć stoją po dwóch stronach barykady ;)

Blokowanie wątków to zabieg czysto porządkowy a nie zamykanie komuś ust. Co do sposobu podejścia - prawo obowiązuje wszystkich tak samo ale wyraźnie prosiłem i upominałem... nie dostosowanie się do tej "prośby" skutkowało już nie pouczeniem a mandatem (skoro dla niektórych to forum policyjne).

i tak czymaj :papa:
Trajgul
Cromaniak

Postnapisał(a) Trajgul » 23.10.2019 09:29

pääkäyttäjä napisał(a):Blokowanie wątków to zabieg czysto porządkowy a nie zamykanie komuś ust. Co do sposobu podejścia - prawo obowiązuje wszystkich tak samo ale wyraźnie prosiłem i upominałem... nie dostosowanie się do tej "prośby" skutkowało już nie pouczeniem a mandatem (skoro dla niektórych to forum policyjne).

Chyba się chłopie zagalopowałeś. Nie widzę niczego nie w temacie, jeśli chodzi o posty Karin.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.10.2019 09:30

bluesman napisał(a):Smuci mnie blokowanie wątków.

Wątki blokuje się chwilowo w celu sprzątania OT
Jak chcesz dalej kontynuować OT - to masz tutaj >>> ot-mandaty-i-punkty-karne-za-granica-t55582.html
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2019 09:37

Trajgul napisał(a):
pääkäyttäjä napisał(a):Blokowanie wątków to zabieg czysto porządkowy a nie zamykanie komuś ust. Co do sposobu podejścia - prawo obowiązuje wszystkich tak samo ale wyraźnie prosiłem i upominałem... nie dostosowanie się do tej "prośby" skutkowało już nie pouczeniem a mandatem (skoro dla niektórych to forum policyjne).

Chyba się chłopie zagalopowałeś. Nie widzę niczego nie w temacie, jeśli chodzi o posty Karin.

Wyraźnie prosiłem o zaprzestanie zaśmiecania wątku. Tak trudno to zrozumieć?
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 23.10.2019 09:39

Trajgul napisał(a):

Ja też nie. Za to w innych tak :?

A żeby było w temacie... Smuci mnie że są ludzie, których władza otumania. Oczywiście bez osobistych odniesień...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2019 09:50

greenrs napisał(a):Ja też nie. Za to w innych tak :?

Zgłaszasz takie rzeczy czy po prostu tylko o tym od czasu do czas gadasz? Potrafisz wskazać takie wpisy czy jednak nie? I oczywiście jakieś zwięzłe uzasadnienie.

A żeby było w temacie... Smuci mnie że są ludzie, których władza otumania. Oczywiście bez osobistych odniesień...

Znowu przytyk bez konkretnego adresu - bo jak ja się zaczynam czepiać w mojej opinii podstawnie, to zawsze mi ktoś będzie próbował wbić szpilę. Jak inny mod - to z nimi nie dyskutujesz/dyskutujecie.
karin74
Cromaniak

Postnapisał(a) karin74 » 23.10.2019 09:52

A ja dzisiaj będę cały dzień płakać bo dostałam ostrzeżenie
:mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 874
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone