.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Smuci mnie blokowanie wątków.
Wątki blokuje się chwilowo w celu sprzątania OT
Jak chcesz dalej kontynuować OT - to masz tutaj >>> ot-mandaty-i-punkty-karne-za-granica-t55582.html
.png)
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że Ty również znajdujesz się w zbiorze "ludzie".pääkäyttäjä napisał(a):Mnie smuci fakt, że ludzie bezrefleksyjnie reagują na zwrócenie uwagi i krytykę... bo "ich prawda jest najmojsza"
.png)
pääkäyttäjä napisał(a):greenrs napisał(a):A żeby było w temacie... Smuci mnie że są ludzie, których władza otumania. Oczywiście bez osobistych odniesień...
Znowu przytyk bez konkretnego adresu - bo jak ja się zaczynam czepiać w mojej opinii podstawnie, to zawsze mi ktoś będzie próbował wbić szpilę. Jak inny mod - to z nimi nie dyskutujesz/dyskutujecie.
boboo napisał(a):Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że Ty również znajdujesz się w zbiorze "ludzie".pääkäyttäjä napisał(a):Mnie smuci fakt, że ludzie bezrefleksyjnie reagują na zwrócenie uwagi i krytykę... bo "ich prawda jest najmojsza"
Jeśli tak, to (aby pozostać w temacie) radość okrasza dziś me oblicze.
greenrs napisał(a):Napisałem wyraźnie - bez osobistych odniesień.
Zauważ, że z Tobą też nie dyskutuję. Nie mam zamiaru - nawet gdyby dyskusja dotyczyła pogody
.png)
bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Smuci mnie blokowanie wątków.
Jak chcesz dalej kontynuować OT - to masz tutaj >>> ot-mandaty-i-punkty-karne-za-granica-t55582.html
Ciekawi mnie Janusz z czego wnioskujesz, że chcę ?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):bluesman napisał(a):Smuci mnie blokowanie wątków.
Ciekawi mnie Janusz z czego wnioskujesz, że chcę ?
Z Twojego smutku ....
karin74 napisał(a):pääkäyttäjä napisał(a):Tylko w depresję nie popadnij... i uważaj, by Cię głowa od ciągłego płaczu nie rozbolała
Żyletkę już szykuję....bo jak żyć Panie Prezydencie
bluesman napisał(a):Ważne, że humor dopisuje
Nie wiem co masz wspólnego z Finlandią ale ostatnio dowiedziałem się, że nasza córka ma chłopaka Fina
bluesman napisał(a):Ważne, że humor dopisuje
Nie wiem co masz wspólnego z Finlandią ale ostatnio dowiedziałem się, że nasza córka ma chłopaka Fina
.png)
sito_zabrze napisał(a):Ja po dwóch tygodniach odszczurzania kawalerki dzisiaj wprowadziłem nowych lokatorów![]()
Oby byli ludźmi bo poprzednicy raczej prezentowali zwierzęcy poziom czystości...![]()
.png)
wikol napisał(a):sito_zabrze napisał(a):Ja po dwóch tygodniach odszczurzania kawalerki dzisiaj wprowadziłem nowych lokatorów![]()
Oby byli ludźmi bo poprzednicy raczej prezentowali zwierzęcy poziom czystości...![]()
Za bardzo nie uzewnętrzniaj się bo mogą czytać tutaj ludzie ze skarbówki