Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2019 09:55

Tylko w depresję nie popadnij... i uważaj, by Cię głowa od ciągłego płaczu nie rozbolała :lol:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.10.2019 09:56

Janusz Bajcer napisał(a):
bluesman napisał(a):Smuci mnie blokowanie wątków.

Wątki blokuje się chwilowo w celu sprzątania OT
Jak chcesz dalej kontynuować OT - to masz tutaj >>> ot-mandaty-i-punkty-karne-za-granica-t55582.html

Ciekawi mnie Janusz z czego wnioskujesz, że chcę ? 8O
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 23.10.2019 09:56

Ja po dwóch tygodniach odszczurzania kawalerki dzisiaj wprowadziłem nowych lokatorów :D

Oby byli ludźmi bo poprzednicy raczej prezentowali zwierzęcy poziom czystości... 8O :roll:
boboo
zbanowany

Postnapisał(a) boboo » 23.10.2019 09:57

pääkäyttäjä napisał(a):Mnie smuci fakt, że ludzie bezrefleksyjnie reagują na zwrócenie uwagi i krytykę... bo "ich prawda jest najmojsza" :lol:
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że Ty również znajdujesz się w zbiorze "ludzie".
Jeśli tak, to (aby pozostać w temacie) radość okrasza dziś me oblicze.
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 23.10.2019 09:57

pääkäyttäjä napisał(a):
greenrs napisał(a):A żeby było w temacie... Smuci mnie że są ludzie, których władza otumania. Oczywiście bez osobistych odniesień...

Znowu przytyk bez konkretnego adresu - bo jak ja się zaczynam czepiać w mojej opinii podstawnie, to zawsze mi ktoś będzie próbował wbić szpilę. Jak inny mod - to z nimi nie dyskutujesz/dyskutujecie.

Napisałem wyraźnie - bez osobistych odniesień.
Zauważ, że z Tobą też nie dyskutuję. Nie mam zamiaru - nawet gdyby dyskusja dotyczyła pogody :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2019 10:00

boboo napisał(a):
pääkäyttäjä napisał(a):Mnie smuci fakt, że ludzie bezrefleksyjnie reagują na zwrócenie uwagi i krytykę... bo "ich prawda jest najmojsza" :lol:
Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z tego, że Ty również znajdujesz się w zbiorze "ludzie".
Jeśli tak, to (aby pozostać w temacie) radość okrasza dziś me oblicze.

Ja niestety mam fińską przypadłość trochę stronienia od ludzi i cieszy mnie fakt, kiedy nie muszę z kimś wchodzić w interakcje - cenię sobie swięty spokój i przestrzeń osobistą :mrgreen:

Tak, zdarza się mi brać krytykę i podejmować kierunek zawracający (po przemyśleniiu sprawy) bo jestem zbyt leniwy, by brnąć dalej w bagno.

greenrs napisał(a):Napisałem wyraźnie - bez osobistych odniesień.
Zauważ, że z Tobą też nie dyskutuję. Nie mam zamiaru - nawet gdyby dyskusja dotyczyła pogody :wink:

Tak, widzę - to takie wygodne i bezpieczne podejście. Nie pokazać nikogo palcem ;) Tylko dziwne, że zawsze przy jakiejś mojej interwencji. Może to paranoja administratora ale na razie dwa albo trzy przypadki potwierdzają regułę ;)
karin74
Cromaniak

Postnapisał(a) karin74 » 23.10.2019 10:01

pääkäyttäjä napisał(a):Tylko w depresję nie popadnij... i uważaj, by Cię głowa od ciągłego płaczu nie rozbolała :lol:

Żyletkę już szykuję....bo jak żyć Panie Prezydencie :smo:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 23.10.2019 10:01

bluesman napisał(a):

Jak chcesz dalej kontynuować OT - to masz tutaj >>> ot-mandaty-i-punkty-karne-za-granica-t55582.html

Z Twojego smutku ....
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.10.2019 10:03

bluesman napisał(a):

Z Twojego smutku ....

Moim oczywiście zdaniem błędnie interpretujesz :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2019 10:04

karin74 napisał(a):
pääkäyttäjä napisał(a):Tylko w depresję nie popadnij... i uważaj, by Cię głowa od ciągłego płaczu nie rozbolała :lol:

Żyletkę już szykuję....bo jak żyć Panie Prezydencie :smo:

Przypomniał mi się kuchenny dowcip z wczoraj:

- Krew przyszedłem oddać.
- Dlaczego w wiaderku?
- A bo to nie moja.

:mrgreen:
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.10.2019 10:09

Ważne, że humor dopisuje :)
Nie wiem co masz wspólnego z Finlandią ale ostatnio dowiedziałem się, że nasza córka ma chłopaka Fina :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.10.2019 10:14

bluesman napisał(a):Ważne, że humor dopisuje :)
Nie wiem co masz wspólnego z Finlandią ale ostatnio dowiedziałem się, że nasza córka ma chłopaka Fina :)

Odkąd nas "zedżajlowali", czujemy się bezrobotni - to siedzimy i dowcipkujemy se w pracy, a co ;)

nowwhat.gif

bluesman napisał(a):Ważne, że humor dopisuje :)

Uczyłem się i pracowałem przez cztery lata w Espoo. Potem zupełnym przypadkiem pracowałem dla fińsko-szwedzkiej korpo w... Czechach, często bywałem w Helsinkach, Espoo, Jyvaskyli. Na pobocznym szwedzkim projekcie, śmigałem do Sztokholmu, Kiruny, Vaxjo...

Chłopak Fin - SISU! :mrgreen:
wikol
Cromaniak

Postnapisał(a) wikol » 23.10.2019 10:16

sito_zabrze napisał(a):Ja po dwóch tygodniach odszczurzania kawalerki dzisiaj wprowadziłem nowych lokatorów :D

Oby byli ludźmi bo poprzednicy raczej prezentowali zwierzęcy poziom czystości... 8O :roll:

Za bardzo nie uzewnętrzniaj się bo mogą czytać tutaj ludzie ze skarbówki ;)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 23.10.2019 10:18

No proszę wątek o mandatach posprzątany, co miało zniknąć zniknęło ew. pryszcze też zniknęły i wszyscy mają czyste konto ... poza ostrzeżeniami ... Bo przecież nic się :mrgreen: nie stało :papa:
Ostatnio edytowano 23.10.2019 10:20 przez bluesman, łącznie edytowano 1 raz
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 23.10.2019 10:20

wikol napisał(a):
sito_zabrze napisał(a):Ja po dwóch tygodniach odszczurzania kawalerki dzisiaj wprowadziłem nowych lokatorów :D

Za bardzo nie uzewnętrzniaj się bo mogą czytać tutaj ludzie ze skarbówki ;)

Odprowadzam podatek jeśli to ma jakieś znaczenie :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 875
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone