Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło?

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
karin74
Cromaniak

Postnapisał(a) karin74 » 29.10.2019 20:31

Oj moje wnusie znowu wycałowane
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 30.10.2019 03:28

Bravik napisał(a):
elka21 napisał(a):
anakin napisał(a):
Bravik napisał(a):Sparing taki... ? :mrgreen:

Żeby tylko nie skończył jak Szpilka. :mrgreen:

https://sport.onet.pl/boks/artur-szpilk ... ks/7vsxk3s
:?: :lol:

Gala bokserska w Sosnowcu :mrgreen: :oczko_usmiech: :mrgreen: Następna w Parzymiechach Górnych.

A gdzie indziej forumowicz innych łaje za infantylność, nie ładnie, to jest dopiero infantylne.
wikol
Cromaniak

Postnapisał(a) wikol » 30.10.2019 07:42

te kiero napisał(a):A gdzie indziej forumowicz innych łaje za infantylność, nie ładnie, to jest dopiero infantylne.

W każdym mężczyźnie drzemie mały chłopiec :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2019 08:38

te kiero napisał(a):
A gdzie indziej forumowicz innych łaje za infantylność, nie ładnie, to jest dopiero infantylne.

Gdzie tu widzisz infantylność???
A choć widziałeś "walkę"? Podstawili Szpilce radnego z Triestu, który bez prawdziwego ciosu położył się na ziemi przy pierwszej możliwej okazji. Potem przytulił kasę. Nawet Polsat wiedział, że nie zarobi na transmisji, więc ochłap przejęła TVP. W żadnym dużym mieście tak "gala" nie zapełniła by w 1/3 nawet małej sali, więc zrobili "święto" w Sosnowcu. W następnej "gali" Szpilka będzie się chyba bił z kibicami.
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 30.10.2019 09:15

idę (eufemizm) do kontroli z nogą po 10 dniach tylko po co ? 8O. Wadliwa noga sztuk raz ilość się zgadza :)
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 30.10.2019 09:18

bluesman napisał(a):idę (eufemizm) do kontroli z nogą po 10 dniach tylko po co ? 8O. Wadliwa noga sztuk raz ilość się zgadza :)

Zawsze to jakaś dodatkowa rozrywka :lol:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 30.10.2019 10:35

Bravik napisał(a):
te kiero napisał(a):

Gdzie tu widzisz infantylność???

Widzę dokładnie tu, gdzie Ty nie widzisz; dostrzegłeś u kogoś, ja dostrzegam tutaj u Ciebie, "zmagając się" z poruszonym przez Ciebie tematem pół życia, tematem który jest dla mnie infantylny. Mam do tego takie samo prawo.
Bravik napisał(a):A choć widziałeś "walkę"? Podstawili Szpilce radnego z Triestu, który bez prawdziwego ciosu położył się na ziemi przy pierwszej możliwej okazji. Potem przytulił kasę. Nawet Polsat wiedział, że nie zarobi na transmisji, więc ochłap przejęła TVP. W żadnym dużym mieście tak "gala" nie zapełniła by w 1/3 nawet małej sali, więc zrobili "święto" w Sosnowcu. W następnej "gali" Szpilka będzie się chyba bił z kibicami.

Co ma piernik do wiatraka? Gdyby walkę zrobili w Grodzisku, byłaby podobna reakcja? Pewnie napiszesz: owszem. Jednak nie sądzę.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2019 10:54

te kiero napisał(a):
Co ma piernik do wiatraka? Gdyby walkę zrobili w Grodzisku, byłaby podobna reakcja? Pewnie napiszesz: owszem. Jednak nie sądzę.

Uwierz mi, że reakcja byłaby taka sama. Notabene, Sosnowiec przy Grodzisku to metropolia. Ale nic mnie tak nie rozwala jak robienie czegoś na siłę, tak jak było z tą "galą" i nadawanie jej "światowego" sznytu. A już Szpilka jako główny punkt programu to żenada.
A jeżeli poczułeś się urażony odniesieniem do Sosnowca (bo zakładam że pochodzisz z tego miasta lub tam mieszkasz) to sorry, ale nie chciałem cię w żadnej mierze urazić. Bo nie ma to dla mnie żadnego znaczenia, gdzie kto się urodził lub gdzie mieszka.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2019 11:01

...i tym akcentem proponuję zakończyć tę dyskusję.
sito_zabrze
Cromaniak

Postnapisał(a) sito_zabrze » 30.10.2019 15:35

Dzisiaj rano włączyłem sobie ogrzewanie pośladków w Vectrze 2005r , działa :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.10.2019 16:38

W Mondeo mam PTC a w Phedrze Webasto - tez działa wyśmienicie :mrgreen:
marze_na
Koneser

Postnapisał(a) marze_na » 31.10.2019 11:51

Ucieszył mnie protokół kontroli podatkowej :mrgreen: .
Andzia*
Cromaniak

Postnapisał(a) Andzia* » 31.10.2019 11:56

marze_na napisał(a):Ucieszył mnie protokół kontroli podatkowej :mrgreen: .

Brawo Ty !!!
dallaska
Cromaniak

Postnapisał(a) dallaska » 31.10.2019 12:46

mam siec orange w starym samsungu i od paru tygodni nie mam zasiegu
czy to wina moze baterii? czy cos powinnam sprawdzic w telefonie ? jakies ustawienia. :papa:
wikol
Cromaniak

Postnapisał(a) wikol » 31.10.2019 13:07

dallaska napisał(a):mam siec orange w starym samsungu i od paru tygodni nie mam zasiegu
czy to wina moze baterii? czy cos powinnam sprawdzic w telefonie ? jakies ustawienia. :papa:

Ty tak na poważnie ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Co was dzisiaj ucieszyło, co zasmuciło? - strona 879
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone