canooe napisał(a):Dość dokładnie przeliczałem pobyt na kwaterze i hotelu i różnica jest około 20 %.
no ale na korzyść kwatery czyż nie ?
.png)
EdiSk8 napisał(a):canooe napisał(a):Dość dokładnie przeliczałem pobyt na kwaterze i hotelu i różnica jest około 20 %.
no ale na korzyść kwatery czyż nie ?
.png)
.png)
EdiSk8 napisał(a):no ale na korzyść kwatery czyż nie ?
.png)
.png)
canooe napisał(a):
W moim przypadku nie było mowy o żadnym podporządkowaniu, bardzo rzadko się zdarza aby biura podroży oferowały wycieczki z pełną obsługa tj. przejazdem i zorganizowanym czasem. Ja tylko wynajmuje przez nich hotel a na miejsce jadę swoim autem i robię co mi się podoba.
canooe napisał(a):I jeszcze jedna ciekawa sprawa. cena pobytu w hotelu przy rezerwacji bezpośrednio w wybranym ośrodku była wyższa od ceny oferowanej przez biuro podróży.
![]()
.png)
.png)
.png)
.png)
EdiSk8 napisał(a):a jeszcze mam takie pytanie odnośnie klubu papaya na wyspie pab, widziałem na ich oficjalnej stronie odnośnie imprez w tym roku zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
i to są 4 dni w lipcu i 4 dni w sierpniu, a jak to wygląda poza tymi dniami ? też są tam imprezy codziennie ? gra tam dj z tego klubu czy jak to jest ?
.png)
EdiSk8 napisał(a):... a co lepsze właśnie ta wyspa Pag czy Makaraska ? jeśli chodzi o imprezy ?
.png)
EdiSk8 napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić dzięki wielkie za ino a co lepsze właśnie ta wyspa Pag czy Makaraska ? jeśli chodzi o imprezy ?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje