Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

co chcielibyscie zeby w Waszym zyciu sie jeszcze wydarzyło

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dallaska
Cromaniak

Postnapisał(a) dallaska » 17.10.2008 07:12

moze jakies najśmielsze marzenie?cos co chcielibyscie jeszcze zrealizowac
moje:facet fajny i dzieciatko jestem juz po trzydziestce stara panna:))))))
Użytkownik usunięty
Re: co chcielibyscie zeby w Waszym zyciu sie jeszcze wydarzy

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2008 07:14

dallas napisał(a):moze jakies najśmeilsze marzenie?cos co chcielibyscie jeszcze zrealizowac
moje:facet fajny i dzieciatko jestem juz po trzydziestce stara panna:))))))

A ja jestem kawalerem po 30 :lool: ...wcale się tym nie przejmuję... :lol:
dallaska
Cromaniak

Postnapisał(a) dallaska » 17.10.2008 07:16

To to zmien bo zycie w pojedynke nie ma sensu bez rodziny
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2008 07:21

dallas napisał(a):To to zmien bo zycie w pojedynke nie ma sensu bez rodziny

Na wszystko przyjdzie pora...także i na mnie choć oczywiście niczego przesądzać nie można...póki co cieszę się, że realizuję swoje cele...a jednym z moich marzeń jest mieć apartament w Cro...
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2008 07:27

Siemanko Dallas ;-)
Dawno Cię tu nie było i już mi zaczęło brakować Twoich pytań ;-)
Pozdrawiam cieplutko :-) ;-)
U-la
Cromaniak

Postnapisał(a) U-la » 17.10.2008 07:33

Piotr!!! To samo chciałam napisać :lol: :lol: :lol:
Witaj Dallas - długo Cię tu nie było :lol:

Powodzenia w realizacji marzeń!
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2008 07:41

Może szukała faceta swojego życia a to dla samotnych kobiet na ogół cel numer 1...przez to może zaniedbała croznajomych... :D
Nives
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Nives » 17.10.2008 07:43

alessandro1977 napisał(a):Może szukała faceta swojego życia a to dla samotnych kobiet na ogół cel numer 1...przez to może zaniedbała croznajomych... :D

I dla samotnych mezczyzn tez, tylko nie zawsze sie do tego przyznaja :wink:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2008 07:46

Nives napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Może szukała faceta swojego życia a to dla samotnych kobiet na ogół cel numer 1...przez to może zaniedbała croznajomych... :D

I dla samotnych mezczyzn tez, tylko nie zawsze sie do tego przyznaja :wink:

Masz rację...faceci się do takich rzeczy nie chcą przyznawać...ale jak coś to ja mam swoją drugą połówkę gdyby miały na mnie gromy spaść... :lool:
Nives
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Nives » 17.10.2008 07:50

alessandro1977 napisał(a):Masz rację...faceci się do takich rzeczy nie chcą przyznawać...ale jak coś to ja mam swoją drugą połówkę gdyby miały na mnie gromy spaść... :lool:

Super! To na kiedy jest zaplanowane wesele? :P
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2008 07:52

Nives napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):Masz rację...faceci się do takich rzeczy nie chcą przyznawać...ale jak coś to ja mam swoją drugą połówkę gdyby miały na mnie gromy spaść... :lool:

Super! To na kiedy jest zaplanowane wesele? :P

No...nieprędko ale na wszystko przyjdzie pora... :lol: ..przecież i tak można póki co żyć... :wink:
Nives
Croentuzjasta

Postnapisał(a) Nives » 17.10.2008 07:53

alessandro1977 napisał(a):No...nieprędko ale na wszystko przyjdzie pora... :lol: ..przecież i tak można póki co żyć... :wink:

Oczywiscie :)

Wazne ze sie odnalezliscie :wink:
janniko
Cromaniak

Postnapisał(a) janniko » 17.10.2008 08:24

Dallas!

First:
Stara panna to jest po 60-tce.. hm.. chociaż znam też "stare panny" po 20-tce; czyli konkludując, to raczej nie od wieku zależy...

Second:
Chyba nie jesteś "trendy" ani "na topie", bo właśnie wczoraj wyczytałem w jakiejś "szanującej się prasie", że teraz w "cywilizowanym" liberalnym i "tolerancyjnym" świecie panuje styl "single" (wręcz promuje się taki styl)! Single = brak zobowiązań, wolność, pełny luz itp. itd. , czyli "bardzo nowocześnie"!
A ja niestety jestem bardzo zacofany i zaściankowy, bo rodzina u mnie to na miejscu pierwszym... potem zaś kariera, kasa i te wszystkie b. ważne i niezbędne do egzystencji sprawy.
A może po prostu ja się boję samotności, więc "uciekam" w rodzinę... może tak by mnie sklasyfikował jakiś "współczesny" i na wskroś "nowoczesny" psycholog...

Po trzecie:
moim marzeniem jest zwiedzić Australię i N. Zelandię, potem Islandię i Norwegię.
I na zakończenie osiedlić się na Wyspach Kanaryjskich... ot takie skromne i chyba raczej mało realne marzenie... no cóż, ale pomarzyć można.. przecież po to są marzenia... :)
Arek
Koneser

Postnapisał(a) Arek » 17.10.2008 08:37

janniko napisał(a):... no cóż, ale pomarzyć można.. przecież po to są marzenia... :)

Marzenia są po to, aby je realizować :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.10.2008 08:51

Arek napisał(a):
janniko napisał(a):... no cóż, ale pomarzyć można.. przecież po to są marzenia... :)

Marzenia są po to, aby je realizować :)

Świnto prawda ;-)
A jeszcze oprócz zwykłych marzeń są te, które się.........spełniają ;-)
Czego wszystkim i sobie życzę :-)
Pozdrav
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone