pietro napisał(a):No fakt i w Panoramie migawka była...........![]()
Słabo widziałem. Coś migało......
.png)
AndrzejJ. napisał(a):krakuscity napisał(a):To nie ja szedlem na plazy z pletwami. Moj znak to parasol plazowy, bialo-niebieski z napisem Zywiecki krysztal i goralem w kapeluszu.
Plumku moze bede w sobote, wyslalem maila do Ciebie i czekam na odpowiedz.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Tak.Już sobie przypomniałem .Te parasole.Siedzisz przy drewutni w Krakowie.A gazeta jeszcze nie przyszła z Czarnogóry i zdjęcia nie możesz zrobić.Ok.
.png)
slawek66 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):krakuscity napisał(a):To nie ja szedlem na plazy z pletwami. Moj znak to parasol plazowy, bialo-niebieski z napisem Zywiecki krysztal i goralem w kapeluszu.
Tak.Już sobie przypomniałem .Te parasole.Siedzisz przy drewutni w Krakowie.A gazeta jeszcze nie przyszła z Czarnogóry i zdjęcia nie możesz zrobić.Ok.
w drewutni go nie ma, widzialbym, jestem tam prawie codziennie
parasole tez sa inne, bez gorala
pewnie siedzi w innym kurorcie![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
.png)
AndrzejJ. napisał(a):slawek66 napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):krakuscity napisał(a):To nie ja szedlem na plazy z pletwami. Moj znak to parasol plazowy, bialo-niebieski z napisem Zywiecki krysztal i goralem w kapeluszu.
w drewutni go nie ma, widzialbym, jestem tam prawie codziennie
parasole tez sa inne, bez gorala
pewnie siedzi w innym kurorcie![]()
![]()
![]()
![]()
Ktoś zwinął statystyki z portalu więc niedowierzam.![]()
Ale może być ,że Plumek już tą gazetę załatwił i na Shellu sobie zdjęcie w Krakau zrobił.No ,ale poczekamy uwidzimy.
.png)
FUX napisał(a):Zobacz, czy można pływać motorówkami po zatoce kotorskiej i czy są takie apartamenty, jak na Murterze, które przylegają wprost do morza i mają miejsce do cumowania motorówki. Za info będę wdzięczny.
FUX
.png)
agapit0 napisał(a):Krakuscity a widziałeś co z tymi autami z przyciemnionymi szybami,czy były jakies z obcymi rejestracjami,czy może na granicy coś zauważyłeś?Pozdrawiam
.png)
są przelotne opady ale potem pokazuje się też słonko.
.png)

(to drugie to juz było później zrobione, za Budvą)
ale to też nie dla nas więc jedziemy dalej.
i na cerkwie
, jest też TV. Pada propozycja 7 euro od osoby. Zostajemy, mówimy 7-8 nocy, a może wiecej. Nie ma sprawy, bo gości mają dopiero od 3 lipca. Właścicielka jest malarką amatorką, wszędzie są jej obrazy
ale o niej napiszę później. W południe idziemy na pizzę, za tę potrawę z szynką, salami, pieczarkami płacimy 3.5 euro za sztukę. Potem idziemy na lody, jest tu też duży wybór.
Powrót do Nasze relacje z podróży