Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja - wyjazd 08.08

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
agula83
Globtroter
Chorwacja - wyjazd 08.08

Nieprzeczytany postnapisał(a) agula83 » 27.07.2009 10:41

Witam serdecznie, 8 sierpnia wybieramy się z moim chłopakiem do Chorwacji samochodem, mam propozycję dla 2 osób które w tym samym terminie planują wyjazd z Warszawy do Chorwacji. Chętnie zabierzemy ze sobą dwie osoby a koszt benzyny podzielimy :-). Nie mamy jeszcze sprecyzowanego miejsca docelowego (jedziemy pod namiot). Myślę, że jest to dobry pomysł dla obu stron na obniżenie sobie kosztów wakacji. Szacuję, że koszt dojazdu do Chorwacji to ok 400-500 zł, więc podzielilibysmy się po połowie.
Jednocześnie jeśli ktoś zna ciekawe campingi w Chorwacji, tanie i sprawdzone również czekam na pomysły.
Pozdrawiam
aga
agula83
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agula83 » 27.07.2009 10:45

zapomniałam dodać że powrót planujemy na 21 sierpień i również w drogę powrotną moglibyśmy zabrać dwie osoby. Podam jeszcze maila dla zaintaresowanych osób - adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
M@rlon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) M@rlon » 28.07.2009 11:24

Temat campingów i to w całej Chorwacji jest juz na forum.
Poszukaj tutaj : forum/viewforum.php?f=16j :

Miłego pobytu. Ja równiez wybieram się do Cro 8 sierpnia, jeszcze nie wiem gdzie - ale nie na camping. :)

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone