.png)
Błajo napisał(a):CinnamonGirl jest sens tyle gnać do Dubrownika by być tam jeden dzień? Pytam bo się zastanawiam nad takim wypadem a czytałem tu na forum, że jak nie masz dwóch dni na Dubrownik to nie warto.
.png)
Błajo napisał(a):CinnamonGirl jest sens tyle gnać do Dubrownika by być tam jeden dzień? Pytam bo się zastanawiam nad takim wypadem a czytałem tu na forum, że jak nie masz dwóch dni na Dubrownik to nie warto.
.png)
CinnamonGirl napisał(a):.....Pamiętaj, że potrzebujesz wtedy zieloną kartę, która jest wymagana w BiH.
santosz trudno mi dokłądnie określić odlełosci bo chore mapy nie potrafią wyrysować trasy przez BiH - będziemy jechać z Podgory. Ale wychodzi licząc poszczególne odcinki ok 140 km w jedną stronę.
.png)

.png)
.png)
.png)
ej no, Magda nie przesadzaj, gotowce na grilla ok 41-48kn cevapi które sam robię na grillu kosztuje 41kn czyli ok 24zł -no fakt to mielone lecz nie takie jak u nas - u nas zrobiłem z mielonego i przeciekło całe przez drutyCinnamonGirl napisał(a):Prędziej 0,6 z ceny w kunach. Tam nie wszystkie produkty są masakrycznie drogie jak to niektórzy obrazują. Piwo w butelce (nie w puszce!!) i zwrocie kaucji po przeliczeniu wychodziło rok temu ok 2,5 zł/0,5l. Makaron np. kupiłam taniej niz w PL - wzięłam najtanszy a był rewelacyjny
.
Drogie jest mięso, wędliny i sery żółte - czasami nawet blisko 2 razy droższe niż w PL.
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne