Błajo napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Popieram radę bobemce majowa Istria to "strzał w 10-kę"
A tam inny klimat?czy coś innego...
Čiovo to lokalizacja odpowiednia na "wywczas", którego motywem przewodnim jest plażowanie".
Pozdrawiam
.png)
Błajo napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Popieram radę bobemce majowa Istria to "strzał w 10-kę"
.png)
.png)
.png)
CinnamonGirl napisał(a): No ale nie samymi zjdęciami cżłowiek zyje. Ja wiem że tam kiedyś pojadę choć póki co ciągnie mnie do dalmatyńskich klimatów tym bardziej ze nastawiamy się również na plażowanie.
.png)
chyba 2 lata temu w tym okresie to istne upaly były z tego co kojarzęJanusz Bajcer napisał(a):Plażowanie w maju raczej odpada, chyba że trafi się na klika gorących dni.
.png)
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Błajo napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Popieram radę bobemce majowa Istria to "strzał w 10-kę"
Čiovo to lokalizacja odpowiednia na "wywczas", którego motywem przewodnim jest plażowanie".
Pozdrawiam
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne