Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Chorwacja - nie polecam

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
pirat67
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) pirat67 » 19.08.2012 23:57

hejka moze zaczne od tylu,w wloszech za te pieniadze napewno nie zrobisz urlopu a dowodem sa na to ze mnostwo wlochow przyjezdza w sierpniu na istrie,skoro ceny bylyby takie same poco by przyjezdzali ???? co do zanieczyszczen na plazach to sie z toba zgadzam jest cale mnostwo petow pod kamieniami ,tylko jak jakie posprzatac ???ale to ludzie sami sobie to robia ,moze kiedys wprowadza zakaz palenia na plazy :D ogolnie widze ze w chorwacji to miasta troche to sobie biora lekko,turysci zostawiaja tam jednak troche kasy i wydaje mi sie ze po sezonie powinno sie troche posprzatac.Co do cen coz chorwacja drozeje jak kazdy inny kraj wiadomo ze na napojach w cieplejszych krajach zawsze placi sie wiecej na tym zarabiaja.Coz jednym sie podoba innym znowu nie ,ale kazdy z nas ma prawo wyboru dokad chce pojechac :!:
ARTUR_KOLNICA
Cromaniak
Re:

Nieprzeczytany postnapisał(a) ARTUR_KOLNICA » 11.10.2012 15:29

Janusz Bajcer napisał(a):
mkm napisał(a):A tyle razy przestrzegałem przed Ciovo ... :wink:

Byłem, wróciłem - nie jest źle :lol:

Ja też byłem i popieram Janusza, że nie jest źle!!!

A jeśli chodzi o śmieci, to Chorwaci pewnie w nocy podrzucają te wszystkie śmieci, bo turyści po sobie zawsze sprzątają ;))

:oczko_usmiech:
Sol-Wagon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sol-Wagon » 11.10.2012 16:09

byłem pierwszy raz w Chorwacji...na Istrii w okolicach Puli (Vinkuran) i nie wiem co za idiota "stworzył" ten temat...:p
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 11.10.2012 16:37

Sol-Wagon napisał(a):byłem pierwszy raz w Chorwacji...na Istrii w okolicach Puli (Vinkuran) i nie wiem co za idiota "stworzył" ten temat...:p

Obrazek
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 11.10.2012 17:07

ale się jesiennie zrobiło :)
Gosia i Marek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia i Marek » 11.10.2012 17:41

7 kn za lody? Ale za to jakie duże, przyjedz do Kołobrzegu to zobaczysz jakiego loda dostaniesz za 3 zł, to nawet gałką nazwać nie można, co najmniej 1/3 tego za tą samą kasę.
Gosia i Marek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gosia i Marek » 11.10.2012 17:44

I właśnie odzywa się tu mentalność polska, najlepiej tylko narzekać i wszystko zle... matko jacy Ci ludzie są biedni i nieszczęśliwi...a u siebie co masz?
smok131
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) smok131 » 11.10.2012 17:50

ale w Cro będzie 'luźniej" o kilku malkontentów :wink:
Sol-Wagon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sol-Wagon » 11.10.2012 18:53

ja np. nie jechałem żeby zjeść loda na Istrii...:p
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 11.10.2012 18:57

Sol-Wagon napisał(a):ja np. nie jechałem żeby zjeść loda na Istrii...:p

To rozwiń w końcu tą swoją myśl , dlaczego autor tematu jest idiotą? .....
Sol-Wagon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sol-Wagon » 11.10.2012 19:06

bo "nie poleca" Chorwacji na forum o Chorwacji...
czy to taka wielka obraza? raczej chyba w formie żartu...
nawschod
Autostopowicz
Powody dla których wakacje w Chorwacji to kiepski pomysł

Nieprzeczytany postnapisał(a) nawschod » 23.10.2012 11:11

Witam! :)

Wszyscy (lub olbrzymia większość) zapewne się zgodzą, że Chorwacja to piękny kraj. Ja pójdę nieco pod prąd. Oto subiektywna lista powodów, dla których wakacje w Chorwacji to kiepski pomysł: http://www.nawschod.eu/chorwacja/7-powodow-dla-ktorych-wakacje-w-chorwacji-to-kiepski-pomysl

Zgadzacie się? A może coś innego Was w Chorwacji denerwuje? :)

Pozdrowienia!
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 23.10.2012 11:32

Kolego nawschod - witam na forum.

Był już podobny temat więc nie ma potrzeby zakładać nowego - wątki połączyłem.

Pozdrawiam
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Powody dla których wakacje w Chorwacji to kiepski pomysł

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 23.10.2012 11:37

Ty to pisałeś?

Większych pierdół nie czytałem dawno..

Zgodzić się można jedynie ze stwierdzeniem, że – Chorwacja tania nie jest..
Tyle, że nikt nigdy nie mówił, że jest .
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 23.10.2012 12:15

Jeżeli bloga kolegi nawschod czytać na serio, to istotnie, dyrdymały okrutne. Ale zawsze w takich przerysowaniach szukam jakiejś ironii, pastiszu, bo wszak kto na serio by się tak ośmieszał? :wink:

No, chyba, że nawschod rzeczywiście tak ma, że kompletnie niepoważne treści wypowiada z niezachwianą powagą? :roll:

BTW o ile trafnie odczytałem (pewności nie mam), autor bloga sam siebie na poważnie zalicza do grona hipsterów... analogicznie jak pewien obecny wicemarszałek Sejmu, któren w czasach swej młodości bardzo chciał zostać hipisem i pytał hipisów, jak można się do nich zapisać "na członka". Wiele radości tym sprawił ludziom poczciwym, dostał ksywkę "Członek" :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Chorwacja - nie polecam - strona 24
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone