andala napisał(a):Witam, wybrałam się do Chorwacji blisko Trogiru , z grupą znajomych zachęcona opiniami na forum, i niestety wróciłam rozczarowana poza obłędnymi widokami głownie zza szyby samochodu jest to kraj po pierwsze bardzo drogi , uśpiony i nastawiony na turystykę niemiecką , ceny w knajpkach powalają , w marketach zaookrąglanie jest juz chyba zwyczajem kasjerów , plaża oprócz kamieni pety , a pod maską w morzu widok cegieł , pasków klinowych i puszek...ryb nie widziałam , Krka porażka , brudna zamulona woda przy brzegu , psy kąpiące się z dziećmi , na krka woda 0,33 15 kun , parkingi trogir 10 kun za godzine , pod marketem się nie stanie ,20 minut max są informacje, później na kóleczka zakładają blokadęlody kulka 7 kun , never Chorwacja za tą kasę miałabym all we Włoszech , czysto , a widoczki równie piękne.
Gdzie koło Trogiru byliście? Sam Trogir również nam nie przypadł do gustu, ale to za sprawą tłumów rodem z rodzimego Sopotu. Ceny w samym Trogirze również wyższe, niż w innych miejscach które odwiedziliśmy (Split, Sibenik, Zadar, Pag, Rab). Ale już wyspy Pag i Rab to bajka

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)