Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Campingi - okolice DUBROWNIKA (do 40km) - RANKING

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 08.05.2007 07:53

Maciej napisał(a): jeśli jedziecie ekipą na dwie rodziny- to na większości kempingów będzie drożej niż przy wynajmie jednego dużego apartamentu czy piętra.
(...)
Ale zdecydowana większość osób nie jeździ na kempingi ze względu na cenę tylko na to "coś" czego żaden apartament nie da :D
PozdraVki

Wiesz co, pod względem ekonomicznym dla takiej ekipy jak nasza czyli 6 dorosłych + brzdąc gratis i tak camp wychodzi dużo taniej. Licząc na podstawie Sladenovici wychodzi 35 euro za dobę. A w apartamecie w lipcu nie ma na taką cenę szans.
Z moich obserwacji wynika, że apartamenty zdrożały w stosunku do roku poprzedniego. Ładny apartament, blisko morza to nawet 60-90 euro jak dla naszej trójki. A więc ...obłęd w ciapki ;-)

No i druga kwestia. Zlot pokazał, że nasz trzylatek fajnie by funkcjonował na campie, gdzie będą inne dzieci i możliwość biegania. Apartamenty nie zawsze dają taką możliwość.
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 08.05.2007 07:56

Dla dzieciaków kempingi są idealne to na pewno, non stop na świeżym powietrzu.
A co do cen to ten camp jest bardzo tani stad taka relacja cen. Na nieco większych kempingach i lepiej wyposażonych o takich stawkach w lipcu można pomarzyć.
ally
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ally » 08.05.2007 13:23

Położenie tego kempingu owszem wydłuża drogę do Dubrovnika (ale nie az tak znacznie) ale można też spojrzeć na to z innej strony... zbliża nad do Korculi i np. do Mostaru :)

Ja mam nadzieje, że ktoś się tam wybierze i napisze o tym miejscu conieco :)
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 09.05.2007 08:36

ally napisał(a): ... zbliża nad do Korculi i np. do Mostaru :)

:)

Jako jednostka całkowicie lądowa wystarczy mi jeden rejs z Orebicia na Korculę. Bujanie, zapach spalin....absolutnie nie dla mnie.

Mostar...tak, bo zobaczeniu go w wersji by night by Bielski Duecik...nabrałam ochoty. Ale tę wycieczke można zaliczyć w trasie z okolica Makarskiej na południe (rok temu tak zrobilismy z wodospadami Kravica - wyszło super).

A czy ktoś zna (był) na campie Adria w Makarskiej?
cieglo
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) cieglo » 09.05.2007 22:22

mama_Kapiszonka napisał(a):Korci camp Kate w Mlini...

Informacja, może się przyda, na temat cen w tym kampie: 4 osoby, 2 namioty, 1 autko oraz bodajże przyłącze elektryczne - 28 EUR. Cena za noc, początek sierpnia.

Informacja pochodzi z mojej korespondencji z pracownikiem kampu, nie potrafię natomiast powiedzieć nic o cechach tego miejsca. Będę wdzięczny za krótką charakterystykę, a jeśli i fotka jaka się znajdzie to również obrażać się nie będę ;)

Nie słychać nic o reaktywacji kampu Rudine, a powiem szczerze, że ciekawa propozycja (bazując na opiniach tutaj i na - wciąż aktywnej - stronie tego campingu). Zapytanie już poszło, jeśli otrzymam odpowiedź (oby ;) ), nie omieszkam się podzielić nowinami...
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Campingi - okolice DUBROWNIKA (do 40km) - RANKING - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone